A szovjet gyártmányú repülőgépeken használt légibomba maradványait találták meg annak a drónnak a roncsai között, amely lezuhant Zágrábban – közölte Mario Banozic védelmi miniszter vasárnap. Banozic szerint nem felderítő repülőgépről van szó.„Az elemzés után meg tudjuk mondani, mi volt a küldetése. A bombát repülőgépeken használják" – mondta a miniszter. Hozzátette: a repülőszerkezet szovjet gyártmányú, de még mindig kérdéses, orosz vagy ukrán oldalról érkezett-e. Találtak egy sérült feketedobozt is, amelyből várhatóan kinyerhetik a repülési adatokat. „Ezt összehasonlítjuk azokkal a vizsgálatokkal, amelyeket közösen végzünk a NATO-tagállamokkal és a radarképek alapján rekonstruálhatjuk, pontosan honnét érkezett a drón" – húzta alá Banozic. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint több NATO-tagország, így Magyarország légtere is érintett volt a drón repülésében.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Nyírfa: Szvsz nagyon ünnepelte magát O1G, nem ért rá az itthonról érkező kérdésekkel foglalkozni. Ezért "nem látták", hogy valami "idegen test" ólálkodik M. o. felett.
Vajon nekünk szánták a küldeményt, vagy a horvátoknak? Baleset érte, vagy kódolva volt a lezuhanás időpontja, stb, stb, stb?
Azért az nem egy papírrepülő volt, sok mindent szállíthatott! Vegyi vagy biológiai fegyverekről ne is beszéljünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nyírfa: 16.11:. Mindezt néhány, választékos magyarsággal megfogalmazott mondat kiséretében.
Nessy
@kereső: Amit járvány idején! Semmit! Elmondja Orbán szövegét.
Nessy
@almosd: Romulusznak tunikája remeg.
Oly igen nagy az orosz sereg!
Béla333
@kereső: 16.27
"Az "operett" törzs mit csinál?"

A Sziszi pacalpörköltet...
almosd
@Nessy: fojt : Hallja ezt az öreg medve ,
Agysejtjei megremegnek
Tombol ,zúz és harapdál
Libero-bann majd elszáll .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.