A bejegyzés szerint az üzleti-politikai vezetők szeretnék helyreállítani a nyugati kapcsolatokat, ezért törnek az elnök életére.

Merénylet készül Putyin ellen – az orosz elitnek elfogyott a türelme

Az ukrán ügynökök azt is tudni vélik, hogy a kiszemelt utód Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója lenne.

Bortnyikov feladata volt az ukrán közhangulat és az ukrán hadsereg képességeinek felmérése a háború előtt. Mivel ez igazán félrement, ő az egyik magasrangú vezető, akit Putyin már félreállított. 

Méreggel, fertőzéssel vagy balesetnek álcázott merénylettel szeretné félreállítani Putyint az orosz elit egy csoportja

- tette közzé az ukrán katonai hírszerző ügynökség Facebook-oldalán.

Az ukrán katonai hírszerzés emellett arra utal, hogy a csecsenek kivonása Ukrajnából valamiképpen összefügg a Putyin elleni áskálódással. Állításuk szerint ezeket az értesüléseket orosz belső körökből szerezték.

Ám jogosan merül fel a kérdés, miszerint ha a közölt összeesküvés létezik, az ukrán hírszerzők épp megakadályozták azt, azzal, hogy közzétették, így valószínűbb, hogy céljuk éppen a zavarkeltés.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Pedig, efftársak, attól, hogy ti erre vágytok, még nem lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"a kiszemelt utód Alekszandr Bortnyikov, az FSZB igazgatója lenne."

Ragaszkodnak a hagyományokhoz...
justhpeter
@simmering73: Lehetséges, de azt gondolom, hogy Putyin hosszú-hosszú évekre lerendezte Oroszország gazdaságát. A testőrség elmulasztotta a háború első napján főbelőni. Így a háborús jóvátétel is felmerülhet - joggal.
ómió
Pedig, efftársak, attól, hogy ti erre vágytok, még nem lesz!
kereső
Ugyan már elvtársak! Ez igy teljesen komolytalan. Ha valaki ilyet forgat a fejében, az nem szivárogtatja ki, nem kürtöli világgá, hanem csendben, pisszenés nélkül szervezi a dolgot. A bin laden elleni katonai akcióról sem tudott a "világ"- még az amerikai kormányzat nagy része sem, mindaddig , amig meg nem történt.
Eladott Ország
Gazdaságilag kell megroppantani az oroszokat, hogy a saját népe zavarja el Putyint. Nos ezt a mi ( migráns) román cigányunk/diktátorunk a saját eszközével próbálja megakadályoni utolsó csatlósként. A mi diktátorunkat pedig április 3.-án kell elzavarni és bíróság elé állítani!
fergeteg
Márki Zai Iránból próbál gázt beszerezni. Jövőre beszállna vezeték építésbe.
C_3PO
Hírnek jó! Csak az az ukrán maffia!!! Nem az orosz elit!
kereső
@C_3PO: Felfogadnak egy csecsent!))))))
kereső
@C_3PO: Úgy, úgy. A csecsenek már hazamentek Ukrajnából.Sokan meg már nem közülük. Azt hitték sétagaloppra mennek.
C_3PO
@kereső: Senki nem fog itt senkit megölni, ugyanis rossz példa lenne! Lejáratné magát a világ-politikai elit! Ugyanis, akkor bárkivel megtehetnék... Jobb, ha vigyáznak a renoméra! Reagan, Gorbacsov idején még "jól" mutatott: "Működik a védelem! A testőrség teszi a dolgát!"
kereső
@C_3PO: Nem is kell. Viszont Hágába el kell vinni.
kereső
@C_3PO: Miért? Ez a háború, amit ez az eszement cárevics művel , nem "botrány"???
C_3PO
@kereső: Meg az elmúlt 246 évben az összes USA elnök által kiadott parancs - köztük még élők... Vihetjük őket is Hágába?! Korea, Vietnám, Nicaragua, Dominika, Szomália, Haiti, stb.

hu.wikipedia.org/wiki/Az_Egyesült_Államok_háborúinak_listája
kereső
@C_3PO: Igen! Mindent! Aki bűnt követ el az emberiség, a humánum ellen. Ott lett volna, ott lenne e helyük. Azoknak is akik nem ténylegesen, hanem csak szavakkal, verbálisan ölnek.
C_3PO
@kereső: Egyik kutya, másik eb! Van akiből bűnbakot csinálnak, mert a spanja se védi meg a bajban - kihátrál mgüle... érdekből!
kereső
@C_3PO: És ott lenne/lett volna a helye a közel-kelet diktátorainak, a kinaiaknak Tianenman tér miatt, az ujgurok és Tibet miatt...sokan vannak.
C_3PO
@kereső: No, meg ugye, túlnépesedett volna a FÖLD!
jesz
merénylet készül? ugyanmááá...ha nagyon akarná egy másik hatalom, akkor saját érdekében szólna a Moszadnak, azok megoldanák...akárhová is búlna a medvelovagló főnök...persze más is megoldaná, csak ők jutottak eszembe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.