Vasárnap este jelent meg a 444-en Máté Bence és Szentpéteri Áron dokumentumfilmje, az Öt lecke a valóság felszámolásáról.

"Atyaég b@zmeg. Ez a Szijjártó" – Így buktatták le a NER-oligarcha luxusjachtján dőzsölő Szijjártót

Fotó: Facebook

A ZDF támogatásával készült dokumentumfilm személyes történeteken keresztül mutatja be, hogyan darálta le Orbán Viktor a szabad magyar nyilvánosság jelentős részét – írja a 444.hu.

A film egyik legerősebb, de mindenképpen legizgalmasabb jelenetében (25:10-től) végigkövethetjük, hogyan buktatta le Szijjártó Pétert 2020 nyarán az Adrián Németh Dániel fotós-újságíró.

Németh Dániel hosszú ideje követte már a magyar elit útjait, konkrétan a jachtozásait is.

„Valószínűleg fontos emberek utaznak rajta. Közbeszerzések kedvezményezettjei és politikai intézőik találkozhatnak a hajón”

- mondja a vízitaxin, majd a hajó közelébe érve fotózni kezd. Mivel csak pillanatai vannak, ezért ő sem látja tisztán, kit fotóz le, csak az látszik, hogy valakik ülnek a fedélzeten.

Képeit végül egy egyszerű tengerparti étteremben, Coca-Cola-napernyő alatt ülve nézi át, ahol a kontrasztokat behúzva meglátja, hogy nem egyszerűen csak kormányközeli üzletemberek vannak a hajón,

hanem maga Szijjártó Péter külügyminiszter.

Címlapkép: Facebook

Forrás: 444.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Ez olyan fajta összeférhetetlenség és korrupció, ami egy demokratikus jogállamban megengedhetetlen"

Gyomorforgató amit ezek a hazaáruló gennyládák tesznek.
Vasárnap vége lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Remélhetőleg nem sikerül nekik az újrázás.
ómió
De mit tehetett volna, ha Mártha efftárs yachtján egy nemzetinek már nincs hely!?
szegfue
@fergeteg: tegnap 16:08 Természetesen mindenkit, még Szijjártót is megilleti a gondtalan habzsi-dözsi, ha megengedheti magának! Komolyan kérdezem: Szerinted "normális" dolog az, hogy a külügyminiszterünk Szíjj László (Dunaaszfalt) tulajdonában lévő luxus hajón nyaral ingyen? Hogy nem fizetett érte, az biztos!
Aki Én
@szegfue: ...az a Szíjj, aki állami tendereken indul, és rendre nyer...
Az már csak hab a tortán, hogy azt hazudta, az irodájában dolgozik.
Egész elképesztő, hogy a fideszesek ezt mennyire ne tudják a helyén kezelni.
Ellenzéki esetében sem, de ott a fidesz megmondja nekik, mit gondoljanak. Ha már megdőlt a dolog, akkor is azon rugóznak.
Lásd pl. Városáza eladás.
szegfue
@Aki Én: Pontosan! Én is ezt gondolom.
Havanagi
@csak úgy...: itt ennél sokkal nagyobb a sötétség.Ma is hallgattam az ATV Fórum c. műsorát ,elkeserítő,hogy az életét leélt nyugdíjas felmondja a fidesz propagandát,amit a TV-ből,rádióból hallott,mert sem fiatalon,.sem idős korban nem vette a fáradtságot hogy saját érdekében fejlődjön ,hogy tudjon többet a világról.Igénye sem volt rá,Arra sem gondol.hogy mi lesz a gyerekeivel,unokákkal, a jövővel egy ilyen romlott országban.De ahhoz van esze/tyúkesze,hogy mocskolja az ellenzéket,dicsőítse a tolvaj,bűnöző kormányt.Az oktatás sárbatiprását fel sem fogja,márpedig a nemzeti haladás legfontosabb feltétele az oktatás-művelődés,hogy ne legyenek többségben a primitiv sötét agyak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.