A Ria Novosztyi értesülései szerint az ukránok Herszon közelében készülnek civilek kivégzésére.

Az orosz állami média azt hirdeti, hogy az ukránok sajátjaikat gyilkolják le, majd az oroszokra fogjákBULENT KILIC / AFP

Az orosz állami hírforrás egy meg nem nevezett informátorra hivatkozva állítja: ukrán diverzánsok civilek legyilkolására készülnek Herszon megyében, hogy aztán azt az orosz félre foghassák – adta hírül a telex.hu.

Herszon megye neve ismerős lehet, ez az a terület, ahová a Krím irányából vonultak be, és amit már a háború elején elfoglaltak a megszálló csapatok. A város központjában így is tiltakozó tüntetések sokasága volt, ahol fegyvertelen civilek vonultak az orosz páncélosok közé. Idővel az orosz hadsereg fegyverrel támadt a tüntetőkre.

Az orosz állami hírügynökség két ukrán diverzánst név szerint megnevez: szerintük ők azok, akik lakóházakat aknáznak alá az oroszok által megszállt térségben.

Ezzel az a céljuk, hogy növeljék a civil áldozatok számát, még rosszabb színben feltüntetve ezzel az orosz felet.

A háború és az orosz megszállás a Ria Novosztyi hírében a következőképp néz ki:

„Az orosz erők az Ukrajna demilitarizációjára irányuló különleges műveletben ellenőrzése alá vonta Herszon megyét az ország déli részén. Később Herszon és Zaporozsje megyében, amelyek orosz katonai ellenőrzés alatt vannak, megkezdődött a katona-polgári kormányzás kiépítése, elindulhatott az orosz televízió sugárzása, és a lakosság széles körben használja az orosz rubelt az elszámolásokban. Oroszország február 24-én kezdte meg a katonai műveletet. Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy a művelet célja az emberek védelme, akik az elmúlt nyolc évben népirtásnak voltak kitéve a kijevi rezsim részéről.”

Forrás: telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Persze, meg négy hete a kollektív öngyilkosságot gyakorolják, még szerencse hogy az oroszok bementek ezt megakadályozni...
Hmmm, ezt akár Shikari vagy omió is írhatta volna! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Horizont: látom jó ember vagy! -még a buta macskákal is foglalkozol...,pedíg kár öket etetni!
Havanagi
Úgy tudnak hazudni,mint a magyar haver.
csak úgy....
@Horizont: ezt ne vedd "rádszólásnak"! csak láttam,hogy már lihegsz a macska marhaságaitól! kár volna abban reménykedned,hogy a macskák fogékony állatkák.. ;)
Dr. Proktor
Ebből az szűrhető le, hogy az oroszok megint vérengzésre készülnek...
bencemacska
@csak úgy...: tegnap, 12:52
A macskák öntörvényűek. A miénk pl. harap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.