A Ria Novosztyi értesülései szerint az ukránok Herszon közelében készülnek civilek kivégzésére.

Az orosz állami média azt hirdeti, hogy az ukránok sajátjaikat gyilkolják le, majd az oroszokra fogjákBULENT KILIC / AFP

Az orosz állami hírforrás egy meg nem nevezett informátorra hivatkozva állítja: ukrán diverzánsok civilek legyilkolására készülnek Herszon megyében, hogy aztán azt az orosz félre foghassák – adta hírül a telex.hu.

Herszon megye neve ismerős lehet, ez az a terület, ahová a Krím irányából vonultak be, és amit már a háború elején elfoglaltak a megszálló csapatok. A város központjában így is tiltakozó tüntetések sokasága volt, ahol fegyvertelen civilek vonultak az orosz páncélosok közé. Idővel az orosz hadsereg fegyverrel támadt a tüntetőkre.

Az orosz állami hírügynökség két ukrán diverzánst név szerint megnevez: szerintük ők azok, akik lakóházakat aknáznak alá az oroszok által megszállt térségben.

Ezzel az a céljuk, hogy növeljék a civil áldozatok számát, még rosszabb színben feltüntetve ezzel az orosz felet.

A háború és az orosz megszállás a Ria Novosztyi hírében a következőképp néz ki:

„Az orosz erők az Ukrajna demilitarizációjára irányuló különleges műveletben ellenőrzése alá vonta Herszon megyét az ország déli részén. Később Herszon és Zaporozsje megyében, amelyek orosz katonai ellenőrzés alatt vannak, megkezdődött a katona-polgári kormányzás kiépítése, elindulhatott az orosz televízió sugárzása, és a lakosság széles körben használja az orosz rubelt az elszámolásokban. Oroszország február 24-én kezdte meg a katonai műveletet. Vlagyimir Putyin bejelentette, hogy a művelet célja az emberek védelme, akik az elmúlt nyolc évben népirtásnak voltak kitéve a kijevi rezsim részéről.”

Forrás: telex.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Persze, meg négy hete a kollektív öngyilkosságot gyakorolják, még szerencse hogy az oroszok bementek ezt megakadályozni...
Hmmm, ezt akár Shikari vagy omió is írhatta volna! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
A rengeteg műhold megmutatja.. már elemezik a felvételeket... ennyi
Dr. Proktor
Persze, meg négy hete a kollektív öngyilkosságot gyakorolják, még szerencse hogy az oroszok bementek ezt megakadályozni...
Hmmm, ezt akár Shikari vagy omió is írhatta volna! :-)
lampa laz
Az már tényleg menthetetlen aki ezt az orosz propagandát benyalja. Bár ebben a sárgaországban minden elképzelhető.
Csizmás Kond
Egy háborúban biztosan halnak meg civilek is, viszont az is bizonyított dolog, hogy a menekülni akaró, vagy orosz katonákkal beszélő ukránokat a sajátjai lövök le kínozzák meg, ezt menekültek mesélték el.
Lepényleső
Teszi azt a bán is,fel még sem rótta neki senki? A vírus "kezelésen" túl
a 60% hazaküldött fekvőbetegből mára mennyi lehet életben,tudja valaki?
Csizmás Kond
@Horizont: ...én keressek neked videókat ???...miaz lebénultál ?
amúgy te mivel bizonyítod hogy azokat a halottakat ki ölte meg ?..ezzel a cikkel ?
Dr. Proktor
@Csizmás Kond: Forrás?
Csak azt ne mondd, hogy a Ria Novosztyi... ja és persze anyanyelveden olvasod?
Németh István
Az OROSZOKNAK IGAZUK VAN!! Azon nép katonái akik a terhes nőket,családtagot az anyjuk, apjuk előtt megerőszakolják és utána ha hőbörögnek lelövik őket minta kutyákat azok nem érdemelnek emberi elbánást, megértést gyámolítást >> EZEK PEDIG AZ ALJAS MOCSKOS UKRÁN KATONÁK, az UKRÁN ZSOLDOSOK, ezeknél kegyetlenebb állat nincs a világon! Az Eu. meg a vizsgáló bizottságok aljas gazemberek az usa-soros-eu. érdekeltségek mindenáron való kiszolgálása végett >>> nekik semmi sem drága! MIKOR ÉBREDNEK FEL A VILÁG NÉPEI!?? Ezek a hitler-merkel-leyer aljadékok! DE a Hitlernél aljasabbak és undorítóan kegyetlenebbek!
Dr. Proktor
@Németh István: "Azon nép katonái akik a terhes nőket,családtagot az anyjuk, apjuk előtt megerőszakolják és utána ha hőbörögnek lelövik őket minta kutyákat azok nem érdemelnek emberi elbánást, megértést gyámolítást "
Igazad van! Az oroszok, akik ezeket elkövetik, menjenek a retkes k. édes anyjukba, valamint bíróság elé!
Yoda69
Ezek a mocsok ruszkik ugyanugy hazudnak mint orban. Nem csoda, orban putyintol lesi el a technikat.
Dr. Proktor
@Németh István: Miért itt lopod a napot? Miért nem fogod a dobtárasadat és a kék egyenruhádat és jelentkezel Putyinnál önkéntesnek? Havi tízezret igérnek, dollárban, bár úgy hallom hogy ezt nem fizetik ki. vagy csak értékálló rubelben..
Csizmás Kond
@Horizont: Azt nem te írtad ...illetve persze megismételted és úgy állítod be mint ha te írtad volna...azt valaki más írta és nincs le ellenőrizve hogy igaz vagy sem.
...és gyűlölet...soha egyetlen egyszer sem írtam le sehol, hogy gyűlölnék valakit...de te igen...az hogy én másként értékelek dolgokat nem a gyűlöletet jelenti sőt ha minden más meglátás gyűlölet akkor te is ugyanúgy gyűlölködsz mint én...csak te az oroszt gyűlölöd.
Ez a háború nem az emberek háborúja ezért nem is lehet elítélni őket, hanem az amerikai terjeszkedés telhetetlensége, és találtak egy bohócot akivel kitudják vitelezni a gané tervüket úgy hogy a nato által velekavarták az unió államait is hogy véletlenül se merjen mondani senki semmi rosszat róluk vagy az ukrán bohóc tetteiről...én pedig jobban hiszek azok elbeszéléseinek akik a z ottani pokolból jönnek mint a firkász propagandának.
kereső
Gyerekek!" azt mondják az oroszok, hogy gulágok sem voltak. Mindazok akik esetleg túlélték az "üdülést", azok hazudnak. "

Ez is van olyan hihető, mint amit most állitanak az ukránokról.
Csizmás Kond
Egyoldalú tájékoztatásnak egyoldalú az eredménye...de az egyoldalú embereknek egyéb nem is érthető csak amit a szájukba rágnak.
nezelodo
Ilyesmiket Sztálin elvtárs is mondott a lengyel tisztek kivégzése miatt, csak ott is bebizonyosodott az orosz humánus eljárás.
csipetke
...és mindez egy elmebeteg,üldözési mániás idióta miatt,akinek ki tudja,még milyen víziók vannak a zakkant agyában. Egy biztos,ha putyint bármilyen módon likvidálnák,jobb lenne a világ. Az köztudott,hogy egy gyerekkori barátja az ételkóstolója, nem zabál meg akármit a rohadék. De ugye attól a módszertől is fél,amit ő maga előszeretettel alkalmaz. Navalnijnak szerencséje volt,hogy életben maradt a novicsok után
kereső
@sgl: Neked ez becsipődött? Csinálj másik ellenzéket! Szabad a pálya, vár rád 900 ezer "árva" ellenzéki.
Csizmás Kond
@Horizont: ..bizonyíték...mutatták azt is ki lövi le vagy azt külön kanalasként adták be ?
...majmoljátok a semmit...
Csizmás Kond
@Horizont: ..te még sokmindent nem értettél meg...azért is vitatod itt a semmit...ha értelmesebb lennél nem szavaztál volna a zajosra stb stb
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 07:42
Tökéletesen igazad van ebben a mondatban.
Ezt bizonyítja a vasárnapi szavazás. Kire szavaztak volna szegény hülyék, akik "csak" a KÖZSZOLGÁLATI TV utasításait követték?!
MÁS: A putyin- ruszkik menjenek haza, azzal bebizonyíthatják, hogy ők gyilkoltak-e, vagy tovább folytatódik-e a civilek írtása!
Csizmás Kond
@Horizont: ...tizen két éve folyton melléfogsz és még te kakaskodsz ?...na neee...szerintem soha nem is tudtad meggondolni, hogy hogyan kéne tovább...csak folytál a többi után és rikoltozod a kánont.
Csizmás Kond
@bencemacska: ...ugye te ismét okosnak hiszed magad ,...
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem az ész a fontos, hanem MIRE HASZNÁLOD.
Tőlem még sohasem hallottad, hogy kétségbe vontam volna O1G "okosságát". Nagyon örülnék, ha kicsit kevesebb lenne a
"magához való" esze.
Láttál már "hülye maffiavezért" sokáig hatalomban?
csak úgy....
az orosz állami média ugyan úgy hazudik mint a magyar!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...ne öld magad..az aki nem tud veszteni ne kezdjen bele semmibe mert egész életében csak magyarázkodnia kell.
Csizmás Kond
@Horizont: ..hát persze hogy nem sőt nem is azért szavaztál Márkira hogy nyerjen ...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...legalább kétszáz beírást lehet visszaolvasni ugye tudod...és azokat akarod most letagadni ?
csak úgy....
@Horizont: látom jó ember vagy! -még a buta macskákal is foglalkozol...,pedíg kár öket etetni!
Havanagi
Úgy tudnak hazudni,mint a magyar haver.
csak úgy....
@Horizont: ezt ne vedd "rádszólásnak"! csak láttam,hogy már lihegsz a macska marhaságaitól! kár volna abban reménykedned,hogy a macskák fogékony állatkák.. ;)
Dr. Proktor
Ebből az szűrhető le, hogy az oroszok megint vérengzésre készülnek...
bencemacska
@csak úgy...: tegnap, 12:52
A macskák öntörvényűek. A miénk pl. harap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.