Lemondott a norvég védelmi miniszter – jelentette be szombaton a kormány. A miniszter azután nyújtotta be a lemondását, hogy kiderült: éveken át tartó viszonya volt egy nála jóval fiatalabb nővel.

Bejelentette a kormány: 18 éves lánnyal volt viszonya, lemondott a védelmi miniszter Norvégiában
Kép: Facebook/Odd Roger Enoksen

Ez volt a szükséges döntés

- közölte szombati sajtótájékoztatóján Jonas Gahr Store norvég miniszterelnök, megerősítve, hogy elfogadta Odd Roger Enoksen lemondását.

Rosz döntéseket hoztam, és maradéktalanul bocsánatot kérek, amiért a cselekedeteim megnehezítették mások életét

- jelentette ki röviddel korábban a 68 éves Enoksen az NTB norvég hírügynökségnek.

Enoksen 2005-ben került kapcsolatba egy akkor tizennyolc éves gimnazistával, akivel Oslóban találkozott, amikor a lány az osztályával a fővárosban járt iskolai kiránduláson – írta a VG norvég napilap. A diákok meglátogatták a norvég parlamentet, és találkoztak Enoksennel is, aki akkor ötvenéves és parlamenti képviselő volt.

Az iskolai kirándulás után a politikus és a gimnazista kapcsolatban maradtak, amely később állítólag igen szoros viszonnyá alakult. Legalább tizenkét alkalommal Enoksen irodájában találkoztak 2006 vége és 2007 között, amikor a férfi energiaügyi miniszter volt – mondta el a napjainkban harmincas éveiben járó nő a norvég lapnak, s azt állította, hogy egyes találkozókon "szexuális aktus" is történt.

A volt miniszter a VG-nek megerősítette, hogy a fiatal nő többször is járt az irodájában, de cáfolta, hogy testi kapcsolat lett volna közöttük. Mint fogalmazott: csak azt követően alakult ki közöttük intim viszony, amikor 2007-ben távozott a kormányból.

Már nem voltam hatalmi pozícióban

- nyilatkozta Enoksen.

Jonas Gahr Store kormányfő újságíróknak elmondta: Enoksen a tavaly októberi miniszteri kinevezése előtt nem tájékoztatta őt a viszonyról, az információ birtokában "más következtetésre" jutott volna.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kishazánkban a politikai életben szereplőknél a qrvázás nem kizáró ok. A ""csatornatisztitás"" hasonló elbírálás alá esik.
Nem is lesznek a norvég kabinet tagjai. Milyen szerencséjük van.
(!?!?!)De melyiknek(!?!?!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Kishazánkban a politikai életben szereplőknél a qrvázás nem kizáró ok. A ""csatornatisztitás"" hasonló elbírálás alá esik.
Nem is lesznek a norvég kabinet tagjai. Milyen szerencséjük van.
(!?!?!)De melyiknek(!?!?!)
teuton
Norvegiaban lemond egy miniszter, mert joval fiatalabb szeretöje van? Magyarorszagon vezetö pozicioba tolnak egy drgogos partkatonat, aki a felesege terhessege alatt a titkatrnöjet is felcsinalta! Ja, ez a magyar kereszteny kultura...
Eladott Ország
Itt egy újabb fideszes pedifil botrána.Tímár László korábbi VII. kerületi fideszes önkormányzati képviselő lehet az az általános iskolai tanár, akit szexuális visszaéléssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsított meg a rendőrség. Elsőként a Blikk számolt be arról, hogy egy Pest megyei általános iskola 56 éves tanára szexuális kapcsolatba lépett egyik 13 éves diákjával, de nem nevezték meg sem a várost, sem az iskolát, sem az érintett pedagógust. Szájer és a Kaleta ügyből sem lett volna semmi hír a közvélemény felé, ha azt a magyar rendőrség derítette volna fel.
www.facebook.com/Mi-magunk-102704524809844/photos/a.102718148141815/499045271842432
Magyarország szopóágon. Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a (fideszes) polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja.
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
Eladott Ország
Nálunk a poltikai élet szereplőinek ha fideszes, nincs ilyen következménye. Közpénz milliárdokat lophatnak következmények nélkül, sőt közönséges bűnözők ülnek a parlamentben és a fidesz által kedves pártkatonát köztársasági elnöknek is megválaszthatnak. Közönséges bűnöző országgyűlési képviselők végkielégítést kaphatnak, szabadlábon védekezhetnek, sokszor évekig. Ez az orbáni rezsim nem demokrácia, hanem egy nagy rakás szar, diktatúrával megspékelve!
Málna
És ehhez kinek mi köze van? Két felnőtt ember szexuális kapcsolatot létesített. Magánügy.
Eladott Ország
@Málna: ma, 09:19 ☻ A Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok "szépségversenyén" kiskorú lányok pózolnak fehérneműben. Ennyit a fideszről! Ezek mondják magukról, hogy ők Európa és a kereszténység utolsó védőbástyája! Álszent, undorító banda!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/221837783_356301546011456_1699853148526716450_n.png?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=b7P7E5Z-If4AX9qIB0M&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT_ZQyXvrTX33t22fe_idu1wtmOC_xBopvaLUgz3XbXKzw&oe=6257F0FE
Ha a fidesz keresztény párt, akkor a kannibalizmus gasztronómia.
Csizmás Kond
...ez totál kínai..
" Mint fogalmazott: csak azt követően alakult ki közöttük intim viszony, amikor 2007-ben távozott a kormányból.

Már nem voltam hatalmi pozícióban"
...akkor mi a szarrol mondott le ?
Eladott Ország
@Csizmás Kond: ma, 11:48 ♦ Már nem voltam hatalmi pozícióban" ...akkor mi a szarrol mondott le ?" Szájer Józsika seggéről!
Málna
@Eladott Ország: Nem a Fidesz a téma. Menj orvoshoz, nagyon beteg vagy, csak vegetálsz, ember...
Emmersson71
Mi a probléma? Egy 50 éves ember ráröppent a friss pipire. És? Nem voltak főnök-beosztott kapcsolatban!
A nő azt állítja - csak mondja, nem bizonyítja! -, hogy testi kapcsolat volt köztük. 'sakkor mi volna?!
A férfi azt mondja - nem bizonyítja, de a "meg nem történtet" nem is lehet! -, csak akkor volt szex köztük, miután már nem volt hatalmi pozícióban.

Ez az egész helyzet "meetoo szagú", ahol ismét egy nő vádjára hurcolnak meg egy férfit. Két nagykorú ember kellett ehhez a kapcsolathoz. A nő és a férfi is önszántából ment bele. Mi a bűne a férfinek? Hogy nagy a korkülönbség?! Vajon ez nem bűne a nőnek is?!
Ennél sokkal komolyabb nőügyei voltak magyar politikusoknak, mégsem mondtak le!

***

@namihami: A qrvázáshoz qrva is kell! Nehogy már csak a férfit ítéld el!!!
Emmersson71
@Csizmás Kond: "Jonas Gahr Store kormányfő újságíróknak elmondta: Enoksen a tavaly októberi miniszteri kinevezése előtt nem tájékoztatta őt a viszonyról, az információ birtokában "más következtetésre" jutott volna."

Ez egy 2006-2007 környéki kapcsolat. Akkoriban volt energiaügyi miniszter. 2007-ben távozott a kormányból, ezután volt testi kapcsolata a nővel. Ezt állítja, a nő pedig mást.
Csakhogy megint a p!nának hisznek, bizonyíték nem kell, bemondásra megy!

A férfit tavaly októberben miniszternek nevezték ki, viszont a kapcsolat a nővel ekkor már rég a múlté. Nyilván a qrvát 15 év után megkörnyékezték, hogy mocskolja be a minisztert.
Emmersson71
Egyébként olvasni valahol arról, hogy nős volt Odd Roger Enoksen akkoriban?
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...kész gyönyörűség ez a demokrácia...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Mi a gond a sztorival - kiindulva abból, amit a cikkből tudhatunk?! Hogy egy 50-es pasi összejött egy 18 évessel?!
Igen, az élet már csak ilyen! Régebben 20-30, akár 40 év a pasi javára simán általános volt.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Azzal semmi hogy összejött de az hogy ilyen marhaságokért le kell mondani, vagy egyáltalán hírértéke van az kissé zavarónak tűnik ahhoz képest hogy a másik ugyancsak hasonló pozícióban bejelenti hogy ő buzi és ha kell még előléptetést is kap érte...rohadt ez a demokrácia.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Nem Szájerről beszélsz, ugye?! Mert ő lebukott, nem bejelentette ;) Ráadásul előtte lett senki, hogy valaki lett volna. Mert másutt nem divat nem érdemei miatt kinevezni valakit!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...neked ha ó jön be akkor ő jön be...de én úgy általában mondtam csak...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Megtagadod a saját 'eresztény buzitokat?!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ..kinek a buzija ?... faszkalap...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Tietek. Pedofil, buzeráns fideszeseké.
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...szerintem te összetévesztesz a családoddal ...na húzz a takonyba ...ki itt a fideszes faszkalap ?
,,,szerintem te cigány vagy...azok szoktak előre normálisan beszélgetni majd kezdik a szokásos cigányizálással...
Emmersson71
@Csizmás Kond: Na, már a pártodat és a Dr Miniszterelnök Urad fajtáját is megtagadod, narancsos barom?!
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...dehogy tagadok meg én valakit is, miért tenném ?...de ha neked ez a dilid tőlem bármit elképzelhetsz...
sötét van a fejedbe amerigo ha csak ilyen faszságokat tudsz kicsikarni onnan...ki is kampányolt a " mi kapitányunk" jelszóval? ki doktorozik állandóan?, ki miniszterelnökurazik folyton ?...csaknem ti ugye ...na húzz a búsba emeric
Emmersson71
@Csizmás Kond: Néha azért olvasd vissza magad..nagy a baj a tornyodban :)
Csizmás Kond
@Emmersson71: ...egyre félnótásabb vagy...na pá.
csak úgy....
@Emmersson71: hmmm..., te egy tehetséges macskaidomár! -kár,hogy az alja macska feledékeny..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.