Zelenszkij szerint "más népek véráldozata árán" kereskednek azok az európai országok, amelyek nem hajlandók támogatni az orosz nyersolajexport tilalmát. Az ukrán államfő Kijevben nyilatkozott a BBC brit közszolgálati médiatársaság tudósítójának, és az interjúban bírálóan szólt Magyarországról és Németországról is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bogatir
Csak a newyorki gazdái fontosak a kis mocsoknak. Azt akarja pusztuljon egész Európa.
simmering73
"Megdöbbentő, hogy az illiberális (fasiszta) populisták hazugságai milyen mértékben tudják az emberek gondolkodását befolyásolni. Mindez igazolja a tömeglélektan megállapításait, a gyakorlatot tökélyre fejlesztő goebbelsi propaganda téziseit, mégis teljesen irracionális, hogy Orországban tömegek hisznek abban, hogy Putyin nácik ellen harcol a zsidó elnök vezette Ukrajnában. Az is éppen ilyen furcsa, hogy a II. világháborús orosz szerepre képesek asszociálni, és ma is úgy tekintenek az orosz hadseregre, mint a hitlerista nácik ellen harcoló szovjet hadseregre."
nepszava.us/az-orosz-ukran-haboruban-egyetlen-naci-van-akit-vlagyimir-putyinnak-hivnak-es-orban-viktor-baratja/
Németh István
Ez a moslék - zelenszki - a kurva anyját bírálja! Mocskos nép irtó háborús bűnös, aki az országát akarja eladni a népe felül - miként a gyurcsány és a bajnai tették volna, ha nép észhez nem tér! De ez még tovább viszi a szemét aljas dolgait; polgárháborút gerjeszt az agresszorok nyomulása alapján (usa-soros-eu.) és nyírja a saját népét, a nemzetnek nem nevezhető gyilkos, erőszakos csőcselék vezéreként!
IDEJE LENNE az usa szemeteket, a soros ganajféléket és a jelenlegi aljas eu vezetést kinyírni! BÉKÉT A VILÁGNAK - HALÁL >> AZ AGRESSZOROKRA!!! Még hogy fegyvert és pénzt adni azoknak akik valójában a világ gyilkosai??? NEM AKARJÁK EZT A VILÁG BÉKÉT AKARÓ NÉPEI ÉSZREVENNI !!!???
Nyírfa
Jézus feltámadásához méltó kommentek állítólagos keresztényektől. Bravó.
sokanvagyunk
Könnyebb más országokat biztatni az olajcsapok elzárására, mikor ők közelebb vannak azokhoz a csapokhoz - de nem teszi meg, okkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.