Az egyik uniós biztos és több képviselő is határozott eljárásokat sürgetett a magyar kormánnyal szemben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ne szarozzatok velük. Nyírjátok már ki ezt a kormányt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ne szarozzatok velük. Nyírjátok már ki ezt a kormányt.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 07:29 ♦ Tények Soros Györgyről. Na ti gyáva buta tanulatlan fideszes senkik. Ő ott állt fiatalon, menekültként egy idegen országban. Most hol tart, ti hol tartotok? Most komolyan, ha a mélyen művelt fideszmagyarok szerint Ő, egy magyar irányítja a világot 90 évesen, akkor én inkább büszke leszek rá, nem utálom. Nézzetek magatokba. Sorosnak egyetlen bűne van ! Kiemelte ezt a diktátor elődeinkből reinkarnálódott bandát , saját pénzéből !
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273995864_4613041522157183_166258951787047039_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=g7ayAV4_pqkAX-VWT48&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-cBQgIKTCsCkzwh3jM5oqwxLnauYEf8EA9Gv0xjssi9w&oe=6265B053
Igaza van Orbánnak, mindenről az a nyűves Soros tehet. Ha nem taníttatja ki azt a sok hülyegyereket, akor nem lenne a fideSS!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/179083654_1098559367290636_8982901851743890267_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=3GiO4Lew1oEAX_Sx-tf&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-MMh1X6j0UQdloI5BdRzWnuEcByfAA2qDDtb4Erob3MA&oe=62859D8B
15 Soros ösztöndíjas a fidesz soraiból, de ez csak a töredéke a névsornak
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/178900296_10158885053043726_710804816753605515_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=z6bU2rVq0IMAX_07VzZ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8FFTKimxg3iaPykqf8Pwq03pp6XdJtm9FRZHypBkuNqg&oe=62857BFA
csipetke
@simmering73: 07:39 Az unióval az a baj,hogy nagyon lassa mennek a dolgok. Az összes tagállammal egyeztetni minden szirszart, hogy dönteni tudjanak, Évek óta tudják,hogy M.o. miért van a béka segge alatt, mert az orbán banda a pénz nagyrészét lenyúlja,a maradékot meg látványberuházásokra költik. Az ilyeneknél szigorúan minden költést ellenőrizni kellett volna,sok évvel ezelőtt,mikor felmerült az,hogy itt kézen-közön nagy pénzek tűnnek el. Az ellenzéki városokat meg ugyanúgy nyomorgatja,mint eddig. Tavaly szó volt arról,hogy az ellenzéki városok közvetlenül pályázhatnak uniós pénzekre. Ez a dolog nem tudom hol tart
kereső
Teljes joggal. Kár, hogy csak most jönnek rá, hogy orbán nem más, mint putyin trójai falova az unióban. Persze mindezt évek óta végzi, nagyhatalmú támogatók árnyékában.(Merkel).
Szevasztok
Ritka politikus akinek a tevékenységére két parlament munkája épül.
karma1
@Szevasztok: Csak az nem mindegy, hogy ugyeszi nyomozaskent, vagy kovetni valo peldakent. Jelenleg mindket helyen szarul all - mert a szetlopott gazdasagbol az unio penze nelkul meg o se tud csodat csinalni. Viszont jo hir, hogy nem is akar, - eleg neki az, hogy minden csokosanak jut egy yacht, vagy helikopter, repulo, a nemethsziszinek meg tankja is van. Meg a lolonek is.
Csizmás Kond
...a zuniós parlamentben sokakból úgy locsog ki a civilizált magatartás mint a fosó disznóból a gané...
Nyírfa
Orbánt a vágyai mentén kell megfogni. Ha nincs pénze és befolyása, abba beleőrül.
Szevasztok
@karma1: Ha igy nyomjátok tovább négy év mulva 3/3-ad lesz.
csak úgy....
@Csizmás Kond: és ezt te ilyen civilizáltan közlöd? :) nagy furkó vagy,te sicc..
kereső
„Ha a rendszer legitimitását kell megkérdőjelezni, akkor fölmerül a kérdés, hogy ezt a rendszert minek tekintem. És az én elemzésem szerint ez egy maffiaállam. Ez egy bűnszervezetként működik.”- mondja Magyar Bálint és hozzáteszi: „Nem hagyományos értelemben korrupcióról beszélünk, hanem arról, hogy maga az államszervezet egészében van egy bűnszervezetként működtetve.”

Orbán Viktor és a kormány Putyinnal való kapcsolata „egy bűnözői viszony, mint egy maffiában. Szijjártó Péter nem meri a Lavrovtól kapott kitüntetését visszaküldeni, miközben a putyini rezsim egy tömeggyilkos, népirtó rezsimmé vált az utóbbi időben! Abban a viszonyban, amelyben ők vannak, ez nem megengedhető, és ő ezt tudja.”
nezelodo
Az sem semmi, hogy az EU-s urak legalább látták a magyar ügynöklistát! Mi csak akkor látjuk majd, ha Orbán átesik a Nemzetbiztonsági átvilágításon, azaz soha.
Nem felejtem el, hogy a nyolcvanas években teológiára járó barátom panaszkodott, hogy folyton a nyakára járt egy III/III-as beszervező ügynök, hogy jelentsen a teológus társairól. Javasoltam szóljon a püspökének, a beszervezési kísérletekről. Hónapokkal később kérdeztem, mondta, hogy megszűnt a szekálás. Kikértem a véleményét, nem tudta az okát, miért hagyták békén. Aztán a rendszerváltáskor megmutattam neki a vélelmezett ügynöklistát, rajta volt az ő püspöke is, Orbán házi püspökével együtt.
Emmersson71
Milyen ügynök? Tőle én semmit sem vennék!
nezelodo
@csak úgy...: ma 10:27. Látod, már a macskák is részegek kora délelőtt, még tart a győzelmi mámor. Lehet, hogy nagyon fejfájós lesz az ébredés?
Clavigo
@Csizmás Kond: Ha nem tetszik az EU. ,,miért nem vándorolsz ki valamelyik kipcsak demokráciába,,esetleg a ruszkikhoz...? Ne válaszolj...felesleges.
karma1
@Szevasztok: En ugyan semmit se nyomatok, se most, sem 4 eve, sem 4 ev mulva. Tolem egy fillert se lop el az enyveskezu kisebbsegi
csipetke
@kereső: 08:12 Azért ezt már régóta tudják,nemcsak az EU-ban,hanem a NATO-nál is,hogy orbán azért jött a világra,hogy bennünket,és az országot nyomorba döntse,és leginkább arra,hogy putyin csicskája legyen. A NATO már évek óta nem oszt meg ezzel a kormánnyal olyan infókat,ami putyinnak hasznos lehet. Szomorú,hogy a gazdag országok,akik sok pénzt pumpálnak az eu-ba, csak mostanában kezdtek fellázadni,hogy az általuk befizetett pénz orbán,a pereputtya,és az oligarchái zsebébe megy.
csipetke
@csak úgy...: 10:27 Azt hiszi a román,hogy az ő gazdája kultúrált. Pláne mikor kezét zsebredugva szotyit köpköd
Csizmás Kond
@Clavigo: Nem mindenki származik kóbor kutyátyától...
Clavigo
@Csizmás Kond: Ïgy van.. A te esetedben csak is birka felmenők jöhetnek szóba..Kutyának te túl buta lennél...
Csizmás Kond
@Clavigo: ...ha már kinevezgettük magunkat...én legalább házi birka vagyok, de te koborkutya.
Clavigo
@Csizmás Kond: ..és még meg sem sértettél.:)
nezelodo
@KisTehen: Látod telibe találtál, mondj még egy olyan népes csoportot a politikusok között, a fideszes vezető maffiózókon kívül, akik a Soros Gyuri bá' emlőit szopva növelték ilyen méretesre az egojukat. Lehet, hogy azért van annyi homár, pedofil és asszonyverő, és más deviáns közöttük?
nezelodo
@KisTehen: Látom nagyon érdekel a téma, és nagyon tájékozott vagy, érintettként miért nyugaton akarjátok felszámolni a buziságot, stb, miért nem otthon a szűk családi körben kezdi az utcai harcos vezéred, meg az érintett alvezérei. Mindenki váltsa meg a kis világát, és ne játsszon világmegváltót a kisember, csak ha felkérik rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.