A 24 km hosszú, néhol 30 méter mélyen húzódó alagútrendszerben PIT-404 jelzésű titkos NATO létesítmény található egy szupertitkos biológiai fegyver laboratóriummal együtt - összesítésben írja a Magyar békekör. A PIT-404-ben bizonyítottan NATO-tisztek tartózkodnak. A páncélozott bunkerrendszert a gyár tulajdonosához, Rinat Ahmetovhoz, Zelenszkij elnökhöz és Hunter Bidenhoz, az amerikai elnök fiához kötődő Metabiota cég építette és üzemelteti amerikai és francia pénzből...

Forrás: hungaryfirst.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Annak idején a Reichstagot pedig a "kommunisták gyújtották fel". Hanussen pedig előre látta. (kikotyogta, jövendölésként, mert az SS barátai elmondhatták neki), hamarosan elásva találták meg az erdőben a holttestét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Mi a szent xart találnak még ki, a náci propagandisták?
kereső
Hány orosz propaganda oldal van ma Magyarországon? Itt is az kellne , mint a cseheknél- büntetni a hazug szarháziakat.Na, de ha a magyar kormánynak, orbánnak igy "kedves", hogy még inkább lejárassa az országot a világ előtt putyin hátsójánnak nyalásával. mit tehetünk?
Viktor- az a videó egyszer úgyis nyilvános lesz!
kereső
@durbincs: Te szarházi orosz ügynök. Kussolj!!- mert oda lesz a másik fél farkad is! adná már az Isten, hogy ezek a szemetek oda menjenek, ahhoz, akit úgy imádnak- a cáratyuskához, a hitler klónhoz.
kereső
@durbincs: És mi ujság a wagner csoportottal, akinek a "Z" betűs náci jelképét az egész támadó orosz hadsereg használja?Jó lenne, ha visszhordanád az irhádat az odudba, senkiházi dög.
Giovanni Alba
@kereső: ma, 19:22
Tudatbefolyásolásra kifejlesztett elektromágneses szónikus rendszer? Az atomok kaotikus mozgását rendező nanotechnológia, amelynek felhasználásával egy/több kiválasztott objektum (élő vagy agyhalott, mit ez a suströmming itt, mindegy) hőmérsékletét lehet tetszőlegesen beállítani abszolút nullától csillaghőmérsékletig.
Ugyancsak nanotechnológia: agyrágó bogarak hadserege, Szittyaföldre specializálva, feltarisznyálva, hogy éhen ne haljanak idő előtt.
Adj egy kis időt és írok még, bár tudom jól, sikivel meg a lábasjószággal nem vehetem fel a versenyt, és itt van még kandúrka is. Meg van valami német, aki mit össze nem beszél.
Lepényleső
...sőt egyiptomi piramisok garmada,- némelyikük a csúcsára állítva?
Csizmás Kond
Azt mondta a bohóc, hogy niiiincs, de nem szeretné ha az az oroszok kezére kerülne...
kereső
@Giovanni Alba: Kösz. :))))))))))))))))
nezelodo
Annak idején a Reichstagot pedig a "kommunisták gyújtották fel". Hanussen pedig előre látta. (kikotyogta, jövendölésként, mert az SS barátai elmondhatták neki), hamarosan elásva találták meg az erdőben a holttestét.
magyar1
Ha az ott van, akkor Putyin úgyis megtalálja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.