Erdélybe utazott a külügyminiszter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Talán itthon is kellene ezzel kezdeni valamit-, mert jelenleg a felnőtt lakosság 25%-a funkcionális analfabéta- azaz el tudja olvasni az irott szöveget, de értelmezni már nem tudja-ezért aztán egy egyszerűbb űrlap kitöltése is gondot okoz.
Valamikor az "átkosban" , az alsó tagozat 4.osztályában alap követelmény volt az "értő" olvasás.
csak úgy....
magyarországon hiánycikk a pedagógus, orvosokról nem is beszélve és erre pötyi a külhoni magyarnyelvü oktatásért aggódik! :)
csipetke
Madárfejűlajcsika valamiért nagyon szeret a szomszédoknál belepofázni a dolgokba. Nem véletlenül utálják a gazdájával együtt. Vajon az, ami itthon folyik (vagy inkább nem folyik) az oktatásba,azzal miért nem kezdenek valamit? A fidesz-banda kölkei magániskolába járnak, itthon vagy külföldön, hol érdekli őket,hogy az egyszerű nép gyereke milyen oktatást kap?Lassan már teljesen elfogynak a tanárok,mert szégyenletesen keveset keresnek, csakúgy,mint az egészségügyi szakdolgozók. Nem véletlenül tart vissza az eu pénzeket, nem arra fordítják,ami fontos lenne. Nem emlékszem hol,talán Szerbiában építünk stadiont most, mert az nekünk olyan qrvára fontos. De ez csak egy példa, mert szórja orbán a pénzt olyan dolgokra,amik halaszthatók,vagy feleslegesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.