„Ha Ukrajna elbukik, Szlovákia lesz a következő” – ezt mondta Eduard Heger a davosi Világgazdasági Fórumon tartott szerdai panelbeszélgetésen a CNN szerint.

A szlovák kormányfő attól tart, hogy az oroszok az országát is megtámadják

Eduard Heger szlovák miniszterelnök az 51. Világgazdasági Fórumon a svájci Davosban 2022. május 25-én. MTI/EPA/Keystone/Gian Ehrenzeller

A szlovák miniszterelnök ezután bírálta az Európai Unió tagjait, amiért túlságosan az orosz energiára támaszkodnak, és arra szólította fel a vezetőket, hogy ne kössenek kompromisszumot, amikor az elveikről van szó az Oroszországgal folytatott tárgyalások során – írja a Telex.

„A Putyinnal való kompromisszumok háborút okoztak Ukrajnában. Egy agresszív háborút, emberek halnak meg”

– véli Heger.

A szlovák miniszterelnök azt is szorgalmazta, hogy az uniós tagországok Ukrajnával és a nyugat-balkáni országokkal együttműködve dolgozzanak ki egységes szabályokat annak érdekében, hogy ezek az országok mihamarabb csatlakozhassanak az EU-hoz.

Címlapkép: MTI/EPA/Keystone/Gian Ehrenzeller

Forrás: Telex

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+ ez a szerencsétle nyomi ? a @Qqberci: ? a bánya legkissebb kispöcse ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@csak húgy...: Mert csak magavizeli az AZOVISTA náci bérköcsögöket ? mint @RonaGyuri:@Clavigo:@justhpeter:@sgl: ?+ ez a szerencsétle nyomi ? a @Qqberci: ? a bánya legkissebb kispöcse ?
Németh István
Ez a nagyon hülye minek kekeckedik a maga fajtájával, kinyalhatja az oroszok seggét, mint nyelv testvér! Szar moslék áruló, kétszínű népség, megbízhatatlan jellemtelen szartömegek!
Különben mert valójában hátba támadva az oroszokat azt remélték hogy valamiféle területi haszonszerzést kikuncsoroghatnak maguknak! Tényleg meg is érdemelnének egy kis terület rendezést!
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?
Bogatir
Bazmeg hát ez sértés ránk nézve. Miért nem tőlünk tartasz? Nem a csúti rémnek kell megtámadni benneteket???
durbincs
@kereső:Mert maga csak mint @Clavigo: @Horizont: @sgl: a legesleg legtompább fakések az 50IQ-s fiokba ? @Gazella: az 50Iq-s se mondjuk 1éles Sollingen a majomhimlős farturos AZOVISTA @Dr. Proktor:fajanszról meg ne is beszéljünk?@Bogatir: Csak mert maga is csak 50Iq-s ?
Németh István
Az orosz macinak marha nagy szüksége van egy szlovák disznó ólra! Egy aljadék szedett-vedett népségre, ami nagy százalékban MAGYAR, NÉMET, LENGYEL, és CIGÁNY keverék, a területe pedig 1 ezreléke az orosz földtekének! De ami igaz lehet > kiváló kihelyezett katonai bázisként még alkalmasak valamire, csakhogy ennek fenntartása is rubelba kerülne, igazából feleslegesen a szupi interkontinentális harcászati eszközök ezt áthidalják! (mármint a területet)! Ez az a helyzet amikor valakinek magát tartó senki, össze-vissza locsog >hülyeségeket!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.