Nem véletlenül sürgette a napokban az Interpol főtitkára, hogy az Ukrajnába ömlő fegyverek adatbázisát legyenek szívesek ellenőrizni az adományozó országok. Az, hogy az amerikaiaknak nagyjából Az, hogy az amerikaiaknak nagyjából lövésük sincs, mi történik az Ukrajnába küldött fegyvereikkel, nem titok. A témával kapcsolatban a Pentagon illetékesei is idegesen rángatják a vállukat, hiszen belefutottak már kínos szituációba, amikor megtelt a fekete piac az általuk szállított fegyverekkel, miközben a kedvezményezett ország (Afganisztán) új vezetői a kezüket széttárva esküdöztek, hogy semmit nem tudnak a fegyverekről,- számol be a mandiner. Az Interpol főtitkára, Jürgen Stock a napokban adott hangot aggodalmának a nyugatról lassan minden koncepció nélkül Ukrajnába zúduló fegyveráradattal kapcsolatban, kérve a szállító országokat, hogy kövessék figyelemmel fegyvereik sorsának alakulását, mivel félő, hogy a háború után feketén fogják értékesíteni azokat.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Amerikába meg betiltanák a fegyverviselést - és Ukrányba küldik a pukkantokat ?
durbincs
@teuton: @teuton: Mert ha a butaság fáj ? akkor írogat ?
durbincs
@simmering73: Bezzeg - Tahó ? Mert magának kiskorába elkötötték a fejit , ?@Nyírfa: @jesz: @Gazella: detto ?
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke:@simmering73: a Bezzeg Tahó ? + még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt teljesítenek ?
durbincs
@Aki Én: ha buta ,legalább ne okoskodjon ,vegyen példát a @Nessy: névűről ,aki néha+néha már nem is fénymásól ?de @tomsawyer - régről: @kisfalud: @csak húgy...: @Eladott Ország: @Gazella: @Yoda69: @Qqberci: @m73: @sgl: @Giovanni Alba: @csipetke: @percsi: @Toller Béla: @balos: @teuton: @Yoda69: @Lepényleső: @libellle: @gina: @Horizont: @Qqberci: @Emmersson71:@tudode: @Peller Anikó: @amortizáltok:t@kereső: @T-Boly: még mindig az 50IQ-s bányaszint alatt ? teljesítenek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.