A neve Vkuszno – i tocska, ami magyarul annyit jelent: „Finom és pont ”.

Fotók az első moszkvai „nemmekiről” – Kísértetiesen hasonlít az eredeti éttermekre Turóczi Gábor/Facebook

Megnyitottak a McDonald's-okat helyettesíteni hivatott hamburgerezők Oroszországban. Az új étteremlánc logóját már pénteken bemutatták, azonban a márkanevet csak vasárnap, az első 15 étterem megnyitásakor fedték fel – adta hírül a telex.hu.

Oleg Parojev, a cég vezérigazgatója egyidőben elárulta, hogy biztosan nem lesz Big Mac és McFlurry az orosz nemmekiben, ezeket ugyanis a fogyasztó a McDonald's márkához köti. Azt viszont megígérte, hogy a cég a közeljövőben „méltó” módon fogja helyettesíteni ezeket a termékeket. Azt is mondta, hogy szeretnék megőrizni a mekis hangulatot, viszont eltávolítanak mindent, ami a McDonald's-ra utal. 

A helyszínről azonban a pajehali.blog szerzője közzétett néhány képet, amelyek nem arról árulkodnak, hogy az orosz változat teljesen megszabadult volna az eredeti franchise hangulatától – vagy akár szimbólumaitól.

A McDonald's-nak egyébként több mint 850 étterme volt Oroszországban, a cég május közepén jelentette be, hogy az Ukrajna elleni háború miatt 32 év után kivonul az országból, és eladja összes érdekeltségét. Oroszországban 62 ezer embert foglalkoztat a cég, amely 1,2-1,4 milliárd dolláros veszteséggel számolt a kivonulás miatt.

Forrás: telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@namihami: Jaj..hallom a fejemben, ahogyan magasabb hangon, affektálva mondja :D
namihami
@Málna: Már nevet is javasolhatunk az új cégnek. Legyen mondjuk Sziszivályú. És a főfogás a pacal lenne. Vagy Főtt virsli Orbán módra (kötelezően fordítva tartandó késsel). És demizsonos házifőzet Tiborcz módra.
Málna
@namihami: Már mondtam, hogy nem bírom az öreges humort.
Málna
@fideszes gyökér: És még ide is behoztad Orbánt...Ez beteges...
Málna
@fideszes gyökér: Nem. De azt tudom, hogy beteg vagy. Az is valami.
Málna
@fideszes gyökér: Azért nem kell lemenni kutyába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.