Sem politikailag, sem jogilag nem állja meg a helyét az az Energiaügyi Tanácson áterőltetett terv, amelynek értelmében minden tagállamnak 15%-kal kellene visszafognia a gázfogyasztását. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi alapján lenne kérhető ez az úgynevezett vészhelyzeti mechanizmus és csak bízunk benne, hogy nem arról lesz szó, hogy Frans Timmermans bizottsági alelnök éppen milyen lábbal kel fel reggel.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Sem politikailag, sem jogilag nem állja meg a helyét az az Energiaügyi Tanácson áterőltetett terv, amelynek értelmében minden tagállamnak 15%-kal kellene visszafognia a gázfogyasztását. "
Szerintem az, hogy politikailag nem állja meg a helyét, nem érdekes. A fontos az, hogy jogilag sem. Tovább nincs mit beszélni róla...
division
@vacsi: Tény, hogy az utóbbi időben kissé Fidesz és Orbán ellenesebb lettem, de ezt most nem is lett volna szabad hagyni. Ilyesmire nem kötelezhet Brüsszel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.