Befagyasztják Alina Kabajeva amerikai vagyonát, és nem üzletelhetnek vele az amerikaiak a mostani pénzügyminisztériumi döntés értelmében.

Erre vajon mit lép Putyin? Az orosz elnök állítólagos szeretőjét is elérték a nyugati szankciók – befagyasztották az árnyék First Lady vagyonát

2008. április 14-én készült kép Alina KABAJEVA olimpiai és világbajnok orosz ritmikus gimnasztikázóról (jobbról a második), amint edzőjével, Irina VINER-rel beszélget a kormányzó Egységes Oroszország párt 9. kongresszusán Moszkvában. Egy orosz bulvárlap 2008. április 11-i cikke szerint az 56 éves Vlagyimir Putyin hivatalban lévő orosz elnök elvált nejétől és a 25 éves Kabajevát veszi feleségül júniusban. Kabajeva az Egységes Oroszország párt parlamenti képviselője az orosz parlament alsóházában. (MTI/EPA/Szergej Csirikov)

Szankciókkal sújtotta az amerikai pénzügyminisztérium Vlagyimir Putyin orosz elnök 39 éves állítólagos barátnőjét, Alina Kabajevát Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja miatt – írja a hvg.hu

A Fehér Ház már három hónappal ezelőtt jelezte, hogy ami a szankciókat illeti, Kabajeva sincs biztonságban, most végre meghozták a döntést is. Ennek értelmében befagyasztják az egykori sportoló amerikai vagyonát, és amerikai állampolgárok sem üzletelhetnek vele. Az Egyesült Királyságban hasonló szankciók vannak érvényben Kabajeva ellen, aki jelenleg Oroszország legnagyobb médiacégének, a Nemzeti Média Csoportnak (National Media Group) az elnöke.

A Kreml hosszú ideje tagadja, hogy Putyint romantikus szálak fűznék Kabajevához, de a The Guardian szerint a nő Putyin gyerekei közül legalább néhánynak az anyja. A brit lap megjegyzi azt is, hogy egy moszkvai újság, amelyik 2008-ban arról írt, hogy az akkor még házas Putyinnak viszonya van Kabajevával, minden előzmény nélkül megszűnt.

Címlapkép: MTI/EPA/Szergej Csirikov

Forrás: hvg.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Málna: ha nincs bárcád és nem fizetsz adót, akkor téged a tállai bandi fagyaszt le! -ugye nehéz a demokrácia... :) pld.-te a rendszerváltás óta ,nem tudsz különbséget tenni a szokás és a szopás között! - ezért persze nem brüsszel a felelös..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Biztos, hogy Kabajeva és nem Rogán-Gaál? Érződik némi áthallás...
Málna
Mi az, hogy csak úgy befagyasztják valakinek a magánvagyonát? Ez számomra megdöbbentő...Ennek az az üzenete, hogy bárkivel bármit megtehetnek. Félelmetes. És ez egy jogállamban, a demokrácia őshazájában...Teljesem megbolondultak.
csak úgy....
@Málna: ha nincs bárcád és nem fizetsz adót, akkor téged a tállai bandi fagyaszt le! -ugye nehéz a demokrácia... :) pld.-te a rendszerváltás óta ,nem tudsz különbséget tenni a szokás és a szopás között! - ezért persze nem brüsszel a felelös..
Málna
@csak úgy...: 79 év az 79 év...Nem tart már soká...
percsi
Az öreget ez már nem érdekli, kefélni nem tud, nincs szüksége a nő elkápráztatására.
Ártatlan emberek legyilkolása izgatja fel, ezért toboroz zsoldosokat csaknem ötszörös fizetésért.
Sámannus
@Málna: A te agyadat is ő mossa ha tudni akarod. Le sem tagadhatod.
nemkati
Bűnözők vagyonát jogállamban jogosan fagyasztják be. Az egész orosz vezérkar Putyinostól szeretőstől tábornokostól hábrús bűnös, aki felelőssé tehető a háború kirobbantásáért, az elkövetett népirtásért, és azért, mert nem akadályozza meg ezeknek a folytatását. Egyelőre csak befagyasztották a vagyonukat. De majd ha a bíróság elítéli őket, az elkövetett tömeggyilkosságokért és anyagi károkért akár el is vehetik tőlük, teljesen jogosan. Különben se lesz szükségük vagyonra a börtönben ahol életfogytiglan fognak ülni.
Málna
@Sámannus: Ki??? Miről beszélsz? Nem vagy képben, öreg...
Sámannus
@Málna: Nem lehetsz mert beszopsz mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.