Ukrajna hamarosan ellentámadást indít az orosz megszálló erők ellen Herszon megyében. Herszon megye és főleg annak nyugati része három okból is kedvező az ellentámadáshoz: A kezdeti sikerek mellett Herszonban kiterjedt és erős a megszállással szembeni ellenállási mozgalom valamint Herszon megyében harcoló orosz csapatoknak kifejezetten hosszúak az ellátási útvonalaik, hiszen ide több száz kilométer távolságból, az Oroszország által megszállt Krímből kell számukra az utánpótlást szállítani, elsősorban vasúton, illetve közúton.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr bél flóra
Gyanús nekem ez a huza-vona! Már nem tudom követni ki kivel van, ki kit támogat! USA = Ukrajna vs. Oroszország? Vagy a háttérben teljesen más...
Peller Anikó
@dr bél flóra: A NATO az USA -val az élén Ukrajnát támogatja érthető okból, Ukrajna szuverén állam amit az orosz nem fogad el ezért porig bombázza.

Haditechnikai segítséget adnak, hogy az ukránok képesek legyenek védekezni. Ezt a nemzetünket oly nagyra tartó román fizetett trónok nem képesek felfogni. Ha putyinnak úgy tartaná kedve (nincs kizárva), hogy Debrecent kezdené lőni, akkor ezek a barmok mit mondanának? Jól van gyertek, odadobjuk nekik az országot, mert már úgy megszoktuk a szaratov hűtőszekrényt meg a Junoszty tévét. A Gulágon meg úgysincs ilyen tikkasztó meleg.
dr bél flóra
"A NATO az USA -val az élén Ukrajnát támogatja érthető okból,..."

Ukrajna NATO tag?

"Ukrajna szuverén állam amit az orosz nem fogad el ezért porig bombázza..."

ENSZ hol van?
Peller Anikó
@dr bél flóra: Olyan ország nincs, Ukrajna mega szomszédunk, dunk.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.