Csintalan Sándor az új abortusz-rendeletről is kifejtette véleményét Németh Péternek, a Klikk TV Mélyvíz című adásában.

"Orbánék Putyin csicskásaiként a haza, az unió árulására szerződtek" – Állítja az egykori fideszes Csintalan

A téma kapcsán felháborodott hangokra úgy reagált a Magyar Nemzet, hogy „hörög a baloldal”. Csintalan szerint „érdektelen, hogy mit ír az állam szolgája. Aki ebbe a diskurzusba belefolyik, önmagát, a családját, a személyi kapcsolatait erkölcsileg, emberileg, mindenfajta szempontból olyan szinten alázza meg, ami mérhetetlen.”

A jó ideje rettegő magyar végrehajtó hatalmasságok, a NER, az Orbán-dinasztia időről-időre méltatlan emberi vitákba kergetik a választópolgárokat. Ez pedig arról árulkodik, hogy miközben kifosztják az országot, ettől rettegnek is és igyekeznek róla elterelni a figyelmet.

Közölte, hogy bár nemrégiben egy kijelentését korrigálva, felhívták a figyelmét, hogy a fasizmus nem tud slamperáj lenni. Komoly vita van arról, hogy egyáltalán mi szerepel ebben a pintéri rendeletben, mit kell tenni, mit kell betartani, mi következik mindebből”, tekintve, hogy a részletek kevéssé ismertek.

Aki ennek a végrehajtásába belemegy az egy erkölcsi nulla. Mi meg hörgünk.

Mindez azt is palástolni igyekszik, hogy

Orbánék Putyin csicskásaiként a haza, az unió árulására szerződtek és most nem tudnak ezzel mit kezdeni. Hogy önként és dalolva vagy sem, az nem érdekel, az érdekel, amit tesznek. Amit ráadásul el is hisznek, amint a közönségük egy jelentős része úgyszintén. Sőt: sok baloldali barátom, ismerősöm, volt elvtársam is elhiszi, hogy az oroszoknak ebben a játszmában igazuk van a rothadó nyugattal szemben. Ahova az orosz oligarchák is menekítik a vagyonukat, ahol taníttatják a gyerekeiket. És ahova félmillió magasan képzett magyar szakember is távozott az elmúlt időszakban.

Véleménye szerint akár megkapjuk, akár nem, nem az ország kapja meg, hanem a regnáló hatalom. Nagyobb problémának tartja, hogy „egyre inkább távolodunk attól a közösségtől, az értékrendjétől, aminek még a tagja vagyunk”.

Arról, hogy hogyan vélekedik a kétkörös Európáról, vagy az orosz háborús agresszióról, a Hírklikk összefoglalójában olvasható el.

Forrás: Hírklikk

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán Putyin láncos kutyája. A szankciókat is utolsóként szavazzuk meg.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274810029_323575243132322_5762213613814544510_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=n0iN7HZ4NMUAX9RsYNX&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-yLos-aQQC31tiJmssLb72sD173FaQ-bAzPIJ1LP6wQw&oe=633090B7
Hát itt a vége a pávatáncnak. Putyin olyan szinten vállalhatatlan lett örökre, hogy aki bármi féle érdekközöséget vállal vele, azt a világ azon leírja. Innentől nincs tovább. O1G várt és várt, hogy hátha mások is vétózzák az oroszok SWIFT rendszerből való tiltását, miközben az oroszok óvodákat bombázatak, kórházakat támadtak, ártatlan civiliket lőttek agyon. Mint ahogy Magyarország Hitler utolsó csatlósaként vonult be a történelembe, úgy most is Putyin utolsó csatlósaiként kell szégyenkeznünk a világ előtt. A keleti nyitás teljes kudarcba fulladt. Nincsenek szövetségeseink keleten, nincsenek szövetségeseink nyugaton. Ennyit sikerült elérni 12 év alatt. De mit is várnánk olyantól, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274883059_323082059848307_8832781406654550556_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=QODJZPSek74AX_XZnXR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_9o1qBiWtB3V96RAv1rptDh5hAgFbZkUGJ40Aezyf-bw&oe=632ECC54
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
@drrotf: az egykor az kettőkor- ig tart ! de fideszes nem volt a többin meg marakodjanak akiket érint. a sorosozás is A Gyurcsányozás is csak fedezék a fontos dolgokról való terelésekhez miért lett 13 év után családi pótlék emelés igérve jan 1 -től ??? a legnagyobb pénztelenség közepén ??? ne lásd ,ne halld ,ne értsd mi zajlik éppen napi szinten .
fideszes gyökér
@Németh István: Robbantsa rád a házadat a Putyin Úr!
Éljen az orosz demokrácia!
fideszes gyökér
@Németh István: amúgy fideszes az ürge, csak mondom.
Még megvan a párttagságija is.

Te gyilkos faszkalap.
fideszes gyökér
@drrotf: fideszes.
Na várjál csak.
A demokrata Putyin úr végre segít a magyaroknak, ötödáron adja a gázt.
Ha nem tetszik az ötödár, akkor el lehet húzni a büdös picsába.
Buzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok