A besorozás elől menekülő orosz férfiak egyik kiemelt célpontja Grúzia. Ma beszéltem egy krasznodari barátommal. Azt mondta eltűntek a férfiak az utcákról. Megpróbálok először Grúziában munkát keresni. Aztán meglátjuk... Bárhova elmegyek, csak vissza Oroszországba nem. Minden felesleges volt, amiért 30 évig dolgoztam Moszkvában: a tanulmányaim, a munkám, az egész életem. Üres kézzel jöttem ide - fogalmazott egy férfi.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
"Kinek mit intézett a kormánya" vagy hogy is van ez...
Németh István
No tessenek csak gondolkozni! Azért amiért harcoltak a háború alatt, és megvédték apáik a hazájukat, azt ne feledjük el - aztán, az most mindegy, hogy a háború hogyan is zajlott- kik vezényelték le A TÉNY hogy az OROSZOK nem álltak volna meg Berlinnél ha nincs amerika-mint egykori szövetséges!!! Ezt jó tudni! Az USA megvetette a lábát EURÓPÁBAN! rájött (a hidegháború hozadékaként) hogy el tudja játszatni az ukránok által a vietnami, kambodzsai, koreai stb. aljas háborúját és gyarmattá teheti EURÓPÁT, ha ügyes, akkor az Orosz földtekére is ráteheti a pracliját! NOS ezt a "menekülő fiatalok" nem látják, békében nőttek fel még akkor is ha a kommunista diktatúrában, vagy annak utód-vergődésében! DE BÉKE VOLT!!! Senki nem szereti agyon-lüdöztetni magát elvégre nem hitler-júgendek! De fel fogják ismerni a kötelességü-ket (mert ők nem uránok és érdek harcosok - hanem HAZAFIAK!) mert való igaz, hogy a kissé kényelmes orosz kommunikáció nem is volt felkészülve tán még jelenleg sincs eléggé arra, hogy a katonaságon túl a hazaszeretet öntudatát tejesszék! >> csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy a mi fiataljainknál is gond van e téren!
A lényeg Putyinnak igaza van >> az agresszor USA és az Eu. vezetését likvidálnia kell, mindazokkal a nép-vezetőkkel együtt, akik nem hajlandóak észrevenni a moslék USA és az Eu vezetés aljasságait! >> A globalizációs törekvéseket, a világkormányi ambíciókat - amiből nem lehet semmi, csak óriási eltaposása az emberiségnek a nemzetiségeknek!! Ezt látni kell!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.