Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat, amely a vasúti közlekedés szempontjából is kulcsfontosságú: ugyanis a Krímben és a megszállt dél-ukrajnai területeken állomásozó orosz erők fontos ellátási útvonala – írja a 24.hu.

Hatalmas pofon Putyinnak: Felrobbantották a Krími hidat – videó
Fotó: Twitter

A robbanás, amelyet a szemtanúk szerint kilométerekről is hallani lehetett, szombat reggel 6 óra körül történt, miközben egy vonat haladt át a hídon. Egyelőre nem világos, mi okozta a robbanást.

A nyár végén történt robbanások után régóta spekuláció tárgya volt, hogy a Krími híd lehet a következő célpont.

A Krími hídra mért csapás komoly harcászati siker lehet, amennyiben sikerül használhatatlanná tenni a hidat.

A hídról készült felvételeken látszik, hogy a hídon közlekedő vonatból legalább két vasúti kocsi hevesen lángol, amelyet hatalmas fekete füstoszlop kísér.

Forrás: 24.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Pofon??? Szülinapi ajándék az ukránoktól. Olyan igazi, nagy ajándék- tűzijátékkal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Németh István: Az 1991-es megállapodás, amikor létrejött az Orosz Föderáció- azzal együtt létrejöttek ettől a föderációtól független államok, amelyek határait ez a megállapodás rajzolta meg.Ezt Ukrajna vonatkozásában megerősitette az 1994-es Bpesti megállapodás, amely elismerte Ukrajna független állami mivoltát, és megerősitette terültének határait, garantálta az ukrán állam függetlenségét, és területi sérthetetlenségét.. Ezt az oroszok is aláirták. Jó lenne, ha a sok hablaty, és gyülölködés helyett, inkább a tényekre szoritkoznál.
Németh István
@kereső: @balos: ti állatkertek ne forgassátok ki amit leírtam! Az orosz-ukrán helyzetet nem hozható összefüggésbe trianonal! Olyan orbitális hülye vagy mint a segg! Az 1994-es megállapodásban vannak kitételek, te állat ezeket az ukrán puccsista vezetés felrúgta! barom fasz!
A világot félre vezették, megtévesztették állatkertek és a mostani propaganda -média háborújuk is ezt teszi ti címeres barmok! > mit gondoltok állatkertek ha önálló állam lenne az urán terület akkor az USA-nató már nem vonult volna be!??? Eszetlen hülyék! Sunyin "felvásárolták a földeket üzemeket titkos és pusztító tevékenységek folytatására - sunyin mert a zelenszkíjnek fizettek de az ukránok nem profitáltak belőle, ugyanis egyben a használt ingatlanok az un. USA. támogatás előre megfizetett része!!! Barom állatok ezt védik most az usa pribékek és a barom kurva szörnyella ursula! Ukrajna gyarmattá válik ha az oroszok nem lépnek! Ez senkinek sem jó >> ugyan az lesz mint vietnám, kambodzsa, korea, stb.>> kell kelet, meg nyugat ukrajna?? állatok!
kereső
@Németh István: Te büzöset okádó görény- attól még a tények , tények maradnak, hogy te itt okádod magadból legbensőbb lényedet- a buta , tudatlan, bűzös gyülölködést.
117
Szeretném azt hinni, hogy ez orosz szabotázsakció volt - az egész világ számára ez egy jó jel lenne.
Németh István
@kereső: @117: Nagyon hülyék vagytok >> ukrán szemetek gyilkolászását ösztönző zelenszkíj nektek nem mond semmit!? Tízezer számra gyilkoltak oroszokat! Hol éltetek egyáltalán?? barmok!?Különben a Szovjeteknek, de különösen az Oroszoknak csak köszönhet az ukrán térség! Az USA gyarmatosító folyamatát kell megállítani barom állatok! eszetlen görény ürülékek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.