Hatalmas robbanás rázta meg a Krímet és Oroszországot összekötő Kercsi-szorosi hidat, amely a vasúti közlekedés szempontjából is kulcsfontosságú: ugyanis a Krímben és a megszállt dél-ukrajnai területeken állomásozó orosz erők fontos ellátási útvonala – írja a 24.hu.

Hatalmas pofon Putyinnak: Felrobbantották a Krími hidat – videó
Fotó: Twitter

A robbanás, amelyet a szemtanúk szerint kilométerekről is hallani lehetett, szombat reggel 6 óra körül történt, miközben egy vonat haladt át a hídon. Egyelőre nem világos, mi okozta a robbanást.

A nyár végén történt robbanások után régóta spekuláció tárgya volt, hogy a Krími híd lehet a következő célpont.

A Krími hídra mért csapás komoly harcászati siker lehet, amennyiben sikerül használhatatlanná tenni a hidat.

A hídról készült felvételeken látszik, hogy a hídon közlekedő vonatból legalább két vasúti kocsi hevesen lángol, amelyet hatalmas fekete füstoszlop kísér.

Forrás: 24.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Pofon??? Szülinapi ajándék az ukránoktól. Olyan igazi, nagy ajándék- tűzijátékkal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
ez egy jól felépített katonai robbantás...a tűzszerészek értették a dolgukat...talán a vonatvezető megúszta.
izéke
A masiniszta cigizett :D lassan betilthatják a dohányzást az oroszok mert több kárt okoz mint az ukránok
Kapanyél
Putyin robbantatta fel, hogy legyen indok a még keményebb támadásra!
kereső
Pofon??? Szülinapi ajándék az ukránoktól. Olyan igazi, nagy ajándék- tűzijátékkal.
Yoda69
Csodalom hogy nem leptek ezt meg sokkal elobb az Ukranok.
purin ezt a haborut bebukta, mar csak hetek kerdese hogy osszeomoljon a ruszki hadsereg.
simmering73
Az elpusztíthatatlan híd, amit még katonai delfinek is vigyáztak.
Németh István
Semmi gond! az ellátás biztosított, az ukránok meg szívhatnak a Krimi félszigetnek bucsút mondhatnak - több oknál fogva és bizony Putyin nem feledkezik meg róluk! meg az USA bérencekről! NYUGI!
kereső
@Németh István: Bocsánat, de a Krimet az oroszok annektálták 2014-ben, ufyanolyan kamu népszavazással, mint amit a napokban lejátszottak. Az oroszok elüldözték onnan az ukránokat, és beköltöztek az elcsaklizott lakásaikba. Miért is mondanának le Ukrajna területének egy részéről, mert putyin úri kedve igy diktálja?? Milyen emberek vagytok ti- sőt milyen magyar emberek vagytok ti, hiszen itt busongtok Trianon miatt állandóan- és tapsoltok egy megszállóank, akik Ukrajna trianonját kivánja megvalósitani. Legalább arra a 150 ezer magyarra gondolnátok közben, akik ott élnek.
Németh István
@kereső: UKRAJNA nem létezik, nincs! VAN > Orosz föderatív köztársaság amelynek része az ukrán térség - amely orosz terület! Oroszország Európa keleti része az ural folyó vonaláig! a határa a Lengyel határig terjed! (stb.) Az usa Európa idegen, az Krimi félsziget mindenféle előzetes és utólagos belső nemzeti nyilatkozatokkal együtt orosz terület!
Az, hogy az ukránok ki akarnak lépni a föderációból semmi gond nem lenne, DE azokat az anyagi javakat nem kívánja az orosz utódállam kiadni a nyugatnak amelyeket az egykori szovjet hatalom önzetlenül kiépített, mi több nem kívánja hadi támaszpontok kiépítésére hasznosítania krimi félszigetet és az ukrán területeket > magyarul nato támaszponttá tenni! ÉS ha valakinek esze van rájön hogy az oroszoknak (Putyinak) tök igaza van! Ma a világban hatalmi terjeszkedés folyik >> mégpedig a minta egyértelműen a II. világháborús német-hitler gőg és pofátlanság!
## Szart keverni valahol (most éppen ukrán földön) majd rendcsinálás címen bevonulni, de előtte minden ellenállási formulát a földbe gyömöszölni > az ukrán-orosz polgárok irtásával is, pl. aztán a nató > nem az ENSZ < usa érdekeket hajtó katonai szervezet útján tönkre vágni az ukrán-orosz országrészt >> mint vietnámot, kambodzsát,stb, stb,## Még jó hogy az oroszok ezt nem tűrik! Az usa meg takarodjon Európából, miként tőlünk is az új követük!
balos
@németh geci köcsög :Szóval akkor a trianon is jogos,hiszen egy háború után Annektálta a győztes!A nagy faszok magyarországa a selejtek vágy-alma!
kereső
@Németh István: Az 1991-es megállapodás, amikor létrejött az Orosz Föderáció- azzal együtt létrejöttek ettől a föderációtól független államok, amelyek határait ez a megállapodás rajzolta meg.Ezt Ukrajna vonatkozásában megerősitette az 1994-es Bpesti megállapodás, amely elismerte Ukrajna független állami mivoltát, és megerősitette terültének határait, garantálta az ukrán állam függetlenségét, és területi sérthetetlenségét.. Ezt az oroszok is aláirták. Jó lenne, ha a sok hablaty, és gyülölködés helyett, inkább a tényekre szoritkoznál.
Németh István
@kereső: @balos: ti állatkertek ne forgassátok ki amit leírtam! Az orosz-ukrán helyzetet nem hozható összefüggésbe trianonal! Olyan orbitális hülye vagy mint a segg! Az 1994-es megállapodásban vannak kitételek, te állat ezeket az ukrán puccsista vezetés felrúgta! barom fasz!
A világot félre vezették, megtévesztették állatkertek és a mostani propaganda -média háborújuk is ezt teszi ti címeres barmok! > mit gondoltok állatkertek ha önálló állam lenne az urán terület akkor az USA-nató már nem vonult volna be!??? Eszetlen hülyék! Sunyin "felvásárolták a földeket üzemeket titkos és pusztító tevékenységek folytatására - sunyin mert a zelenszkíjnek fizettek de az ukránok nem profitáltak belőle, ugyanis egyben a használt ingatlanok az un. USA. támogatás előre megfizetett része!!! Barom állatok ezt védik most az usa pribékek és a barom kurva szörnyella ursula! Ukrajna gyarmattá válik ha az oroszok nem lépnek! Ez senkinek sem jó >> ugyan az lesz mint vietnám, kambodzsa, korea, stb.>> kell kelet, meg nyugat ukrajna?? állatok!
kereső
@Németh István: Te büzöset okádó görény- attól még a tények , tények maradnak, hogy te itt okádod magadból legbensőbb lényedet- a buta , tudatlan, bűzös gyülölködést.
117
Szeretném azt hinni, hogy ez orosz szabotázsakció volt - az egész világ számára ez egy jó jel lenne.
Németh István
@kereső: @117: Nagyon hülyék vagytok >> ukrán szemetek gyilkolászását ösztönző zelenszkíj nektek nem mond semmit!? Tízezer számra gyilkoltak oroszokat! Hol éltetek egyáltalán?? barmok!?Különben a Szovjeteknek, de különösen az Oroszoknak csak köszönhet az ukrán térség! Az USA gyarmatosító folyamatát kell megállítani barom állatok! eszetlen görény ürülékek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.