Hiába öntik a világ országai a tömérdek pénzt Ukrajnába, azok sohasem fognak megtérülni. Ukrajna jelenleg a világ legnagyobb pénznyelője, államcsőd van, költségvetésük viszont nincs - és valamiért bizonyos országok még mindig azt gondolják, hogy érdemes (korlátok és határok nélkül) dollármilliárdokat belepumpálni. Brüsszel is inkább Kijevnek adná a magyaroknak járó forrásokat, ráadásul Gyurcsányné ezért lobbizik is. Ukrajnát sokan sajnálják a háborús veszteségei és állapota miatt, több ország pedig végtelennek tűnő pénzösszegeket önt az országba. Vannak, akik fegyvereket küldenek, és vannak, akik pénzt, ugyanakkor az az egy bizonyos - ahogy azt megírtuk - :Ukrajna államcsődben van, pénznyelővé vált. Nincs költségvetése, ipara és gazdasága. Tulajdonképpen a külföldi donorok lélegeztetőgépén van. Miközben tudják, hogy ezek a pénzek sosem fognak visszajönni, megtérülni. Az EU Ukrajna megsegítésének örve alatt dönti romba az európai gazdaságot, Államcsődben Ukrajna...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Galway
@durbincs: Mesélj halacska, meg is tapsolod magad?!
CsipkeRózsa
Mi is kapunk más országok pénzeiből.

Mi is lehetünk rászorulók, sőt voltunk is.

A rászorulókat segítenünk kell, a háború óriási károkat okozott és még további károk is keletkeznek Ukrajnában.
szaboria1
Ma mint kiderült Brüsszel pénzt adott az ukrán menekültek miatt magyar országnak de nem tudni mire költötték el. Mert hallgattak róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.