Nehéz mit mondani az amerikai elnök szellemi állapotáról, hiszen konkrét orvosi vizsgálatot még nem nagyon látott a közvélemény. Valószínűleg nem is fog. Az viszont, amit hétről hétre művel, az több, mint komikus. Persze tudjuk, ha erre reflektálunk, akkor könnyen megkaphatjuk az oroszbarátság vádját. Ezek a vádak viszont nem állják meg a helyüket és mégis az USA elnöke megint melléfogott. Nem sikerült eltalálni az új brit miniszterelnök nevét. „Hírt kaptunk ma az Egyesült Királyságból. Rashid... Rashid Sanook a miniszterelnök.” – mondta Joe Biden. Ezzel viszont az a kis bökkenő, hogy a brit miniszterelnök neve Rishi Sunak. Ismét kínos.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A csüngőhasú sem egy észkombájn ám! Amit mindig aláír elfelejti és utánna hülyeségeket beszéli az ellenkezőjét.
Nem baj tudjuk hogy a lófityma jótékonyan eltakarja a fitymamocskot a valóságtól. Ha kancácskába dörgölik se esmerheti meg a valóságot..
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 19:23
Miért,téged a bede szokott pisiltetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.