A külügyminiszter szerint a nyugati országok megpróbálnak elszakadni attól az elvtől, hogy kerülni kell a nukleáris hatalmak közötti katonai konfliktus. A Nyugat arra kényszeríti Ukrajnát, hogy ő vívja meg a háborút, amelyet maga folytat Oroszország ellen – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy szerdai moszkvai ifjúsági fórumon...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Ha nem egy odapuccsolt vezető lenne, régen kibékültek volna, vagy össze sem vesztek volna az ukrános az oroszokkal, a régi "testvéteikkel".
Peller Anikó
@magyar1: Gyökér vagy koma. Ha ez a degenerált putyin nem támadt volna rá az ukikra akkor össze se vesztek volna.

Ha nem ez a szar geci elaggott degenerált tetű putyin lenne a szemét választási rendszerével, az állami agymosásával akkor most nem is öldökölnének ukrajnában.

Ha már kitaposták volna a belét az Alzheimeres puttyogónak akkor nem kellene az orosz fiataloknak se a húsdarálóba menni.

Ha, ha, ha hülyegyerek.
magyar1
@Peller Anikó: Hülyegyerek, minden problémának vannak előzményei, a szomszédod sem támad rád minden ok nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.