A kesudiónak számos jótékony tulajdonsága van. Íme néhány lehetséges egészségügyi előnyük:\n\nSzív egészsége: Mint korábban említettük, a kesudióban található zsírok nagy része egyszeresen telítetlen, amiről kimutatták, hogy csökkenti az LDL (rossz) koleszterinszintet és csökkenti a szívbetegségek kockázatát.\n\nAz agy egészsége: A kesudió jó magnéziumforrás, amely több mint 300 enzimreakcióban vesz részt a szervezetben, beleértve azokat is, amelyek támogatják az agyműködést.\n\nCsontok egészsége: A kesudió jó kalciumforrás, amely elengedhetetlen az erős csontokhoz és fogakhoz. Jó forrásai a csontok egészségében szerepet játszó egyéb ásványi anyagoknak is, mint például a foszfornak és a cinknek.\n\nSúlyszabályozás: A kesudió viszonylag alacsony kalóriatartalmú és magas fehérjetartalmú, ami segíthet megőrizni a teltségérzetet és az elégedettséget. Ez jó választássá teheti azokat, akik megpróbálják kezelni a súlyukat.\n\nAntioxidáns tartalom: A kesudió antioxidánsokat tartalmaz,...

Forrás: magzsola.hu
Feltöltő: Kalocsai Sándor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.