Volodimir Zelenszkij ukrán elnök határozottan visszautasította a péntek délben kezdődő és szombat éjfélig tartó tűzszünetről szóló kezdeményezést – írja a 24.hu.

Zelenszkij szerint csak egy trükk Putyin tűzszüneti javaslata

Fotó: pixabay.com

Vlagyimir Putyin az ortodox karácsonyra hivatkozva szerette volna két napra felfüggeszteni a harcokat, azonban Zelenszkij szerint az orosz elnök lépése egy trükk volt arra, hogy megállítsák az ukrán erők előrehaladását a keleti Donbassz régióban, és még több moszkvai erőt vonjanak be a kelet-ukrajnai harcokba.

Most a karácsony mögé akarnak bújni, hogy megállítsák fiaink előrenyomulását Donbasszban, még ha csak rövid időre is, és közben felszerelést, lőszert és mozgósított csapatokat hozzanak közelebb az állásainkhoz

– fogalmazott Zelenszkij csütörtök esti videóbeszédében

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@sgl: Ugyanezt tette új év napján is. Miközben Moszkvában utca bálozva vigadtak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
@sgl: Ugyanezt tette új év napján is. Miközben Moszkvában utca bálozva vigadtak.
kereső
@Maccska: Abban nem lesz hiba- közelebb fogják vinni. De miért e pálfordulás?
kereső
@sgl: 08:43 Meg!!, annak ellenére, hogy nem vagyok hive a halálbüntetésnek.
Alfa
a kamukeresztény háborús bűnös putyinnak,és támogatóinak egy szavukat sem lehet elhinni , mert keresztényi szabadságuknak tartják a hazudozást a lopást a gyilkolást !
AKASZTÓFÁRA MINDEN HÁBORÚS BŰNÖSSeL,ÉS TÁMOGATÓJÁVAL!
BÉKÉT UKRAJNÁNAK!!
kereső
@Maccska: Karácsony vallási ünnep- és a különböző naptárak használatához igazodik. Ukrajnában vegyes a kép. Sokan vannak- orosz ajkúak között is, akik december 25.-én ünneplik Jézus születését. Nem kellene elfejteni, hogy a római katolikus egyház is csak a 4,században-( 325-ben) tette le a voksát december 25 mellett, az ortodox keresztény egyházak meg maradtak január 6 mellett. Putyin meg tojik bele az egészbe- ugyanúgy csak a saját céljaira használja a vallást, a hitet, mint orbán. Nem hiszem, hogy az orosz kommunista párt karhatalmának volt vezetője "megtért".
kereső
@KisTehen: Milyen egy aljasok vagytok ti. Ukrajna nem "sima háborút" folytat, hanem honvédő háborút. Ezt próbáljátok eliminálni minden megszólalásotokkal- és úgy tesztek, mintha az oroszok lennének azok, akiket megtámadtak. Tényleg ennyire le tudtok menni az aljasságban a marianna árok mélységébe?
kereső
@KisTehen: Nem mosdatok senkit, csak tényeket közöltem- amivel ti hadilábon álltok. Zelenszkij elnök túzszünetet kért december 24-25 ére, és új évre. És mi történt- putyin azt mondta NYET!! akkor a lónak a nagy himbilimbijét neki is meg nektek is. Istentelen putyinista narancsos moszkovita hazaárulók.
kereső
@KisTehen: Igen, a fegyverszállitások a védekezést szolgálják- mert egy megalomán terrorista agresszor vissza kivánja a "régi dicssőséget", és nem ismeri el egy nép jogosultságát az életre. Van még lejjebb aljasságban barom?? Te már az orosz cárral együtt kiirtad magad a civilizált emberek közül- de csak folytasd, ,már x@rba sem veszlek.
ómió
Szóval, "virtuóz" efftárs inkább a folyamatos rommálövetése mellett marad!
kereső
@KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: @KisTehen: Nem érdekel mennyire akarjátok relativizálni ezt a "háborút"- ez az Ukránok részéről honvédő háború, az országukat a szülőföldjüket az életüket védik egy terrorista disznó ellen. és "nyugatnak" már 2014-ben el kellett volna intézni a pofáját az oroszoknak, ahelyett hogy diszkréten félre nézett- Merkel vezetésével. Kimélj meg a krmli dumától, ettől a csúcsmagas origói szinvonaltól, akármennyire is akarod nem vagyok vevő rá. Aki meg igen, az mostanság ne nézzen tükörbe.
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy buta fidesz jószág!
kereső
@csak úgy...: Nem, Ez egy aljas kreml ügynök, aki heti tiz rubelért eladta a lelkét, a becsületét.
Törölt Nick
@KisTehen: Tudod te barom, mikor lesz béke? Ha az oroszok hazatakarodnak. Kizárólag az oroszokon múlik. Semmi joguk nincs Ukrajnában rombolni, gyilkolni, barbárkodni.
kereső
@KisTehen: Tudod mikor lesz béke, te barom? Akkor, ha az összese orosz agresszort eltakaritják Ukrajnából- vagy élve húzza a belét, vagy zsákban. És az lesz putyin cárod halálának napja is. Oroszország meg fizetheti hosszú évekig a jóvátételt, a pirogizsonok, meg lavrovosok, sojgunok meg állhatnak a hágai itélőszék elé- az egész civilizált világ vádjaival a nyakukban. Milosevicset is elkapták- ők sem fogják megúszni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.