Évről évre az egekbe szökik a prostituáltak iránti kereslet a davosi világgazdasági fórum alatt. Nincs ez másként idén sem. 

A hétfőn kezdődött ötnapos csúcstalálkozó alatt a prostituáltak jellemzően abban a hotelben vesznek ki szobát, ahol a világ vezetői és az üzletemberek, valamint kíséretük is megszáll – írta meg az szmo.hu.

Brutális összeg! Ennyi pénzt kapnak a prostituáltak a davosi világgazdasági fórumon

Fotó: JOAQUIN SARMIENTO / AFP

A biztonság kedvéért a szexmunkások ilyenkor úgy öltöznek, mintha ők is a küldöttséghez tartoznának. Erre csak a kényelmetlenségek elkerülése miatt van szükség, ugyanis a prostitúció teljesen legális Svájcban.

Egy Liana nevű szexmunkás elárulta a konkrét árakat is: az amerikai partnerétől 700 eurót (280 ezer forint) kap óránként, a teljes éjszaka pedig 2300 euróba (920 ezer forint) kerül. Ezen felül még az évente többször Svájcba látogató ügyfél állja az utazási költségeit is.

Forrás: szmo.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro2
@Qqberci: Több rúgásnyit. Meg még azt is a négyzeten.
teuton
@Levendula: Mihez kepest nem öreg? Autoban mar reg oldtimernek szamitana... De gondolom egyenlöre nem lesz lecserelve, mert sokat tud, a hallgatasa meg lett ezert vasarolva nehany 100millaval, lasd rogantonyo exei is szepen gazdagpodtak a valas utan...
teuton
@durbincs: Bozgor, ha irigykedsz, akkor allj be a fidesznyik buzik köze, azok majd megtücskölnek jol hatulrol! Talan penzt is kapsz erte, többet, mint az itteni trollkodasert!
TASzSz
Ha adót fizet, akkor nincs ezzel semmi gond! Csehországban még számlát is ad az intézmény, ami extra adókat tartalmaz és költségként elszámolható (REKLÁMTEVÉKENYSÉG).
Mehetne ez itt is! Állami ellenőrzéssel, meg a könnyű drogok! EXTRA ADÓ, ennyi!
simmering73
@durbincs: Látom nagyon tetszik neked ez a szakma csilletöcskölő krogya. Kurválkodnál buzeráns?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.