A lap szerint így szinte az összes magyar baloldali EP-képviselő köztük van, így Gyurcsányné, a jobbikos Gyöngyösi Márton és Cseh Katalin is. Nem ez lenne az első, hogy baloldali képviselő korrupciós ügybe keveredik. Az adóhatóság tavaly nyár óta vizsgálódik a momentumos politikust is érintő ügyben, miután a nyomozók megállapították, hogy Cseh Katalin céghálózatának tagjai gyanús körülmények között juthattak több milliárd forintnyi uniós pályázati pénzekhez - összegzi a lap. Gyurcsányné és Gurmai Zita után nemrég újabb hazai baloldali képviselőről derült ki, hogy szoros kapcsolatban állt a súlyos korrupciós botrányba keveredett Kailival. Ujhelyi István nemcsak, hogy szoros kapcsolatban volt Kailival, hanem közösen szervezett vele konferenciát, valamint egy európai parlamenti csoportban a főnöke volt a korrupciós botrányba keveredett görög politikusnő. Ujhelyi azonban decemberben még letagadta, hogy bármilyen kapcsolatban lett volna Kailival.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amortizáltok
halacska olyanról hallottál? hogy az ártatlanság vélelme? amig a BIRÓSÁG ki nem mondja!!!
mindaddig vádaskodás: Majd ha bebizonyítják és kimondják az ítéletet addig nem kéne nem illene ugye?
durbincs
@bencemacska: na magát a végtelen ostobát is előkaparták ? + @Néro2: @sgl: @DR PRÉDlKÁTOR: nevű soroszsizsiket ?
durbincs
@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Néro2: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: +@Pálinkás Pál: a soros seres Palika ?
durbincs
@simmering73: @simmering73: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?
durbincs
@Baker: @Baker: maga magtalan ? de azért csak meghágták ? csak úgy +szokásból ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.