Ahogy arról portálunk korábban beszámolt, hangfelvétel kering arról, hogy pénzért akarnak bejuttatni egy diákot az Eötvös Gimnáziumba. Akkor azt is írtuk: egyelőre nem világos, hogy valóban az történik-e ami a felvételen hallatszik, ezért lapunk kérdésekkel fordult az érintettekhez. A rendőrség szerdán még azt írta válaszában, hogy az ügy kapcsán nem érkezett hozzájuk feljelentés. Az Index csütörtökön megjelent cikke szerint azonban miután „a Belügyminisztérium a médiatartalom-szolgáltatók híradásaiból értesült az ügyről”, a Budapesti Rendőr-főkapitányság elrendelte a nyomozást.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
azután meg olyan jelentést irnak ide hogy nnbbmm ddggkk hijján a nyomozást megszüntették. ismerős ugye ? foltos polt módszerekkel. hát mert az egyik rokon a mi kutyánk kölyke ? Ja igen.Ismerős olyan shandos olyan vargás és már jelezte " első lesz aki lemond " máris elkésett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.