Az összes médium hallgat. Egyedül a Metropol írt az esetről, de mi most videót is bemutatunk, ugyanis nem meri a rendőrség sem leírni:Német antifasiszták vertek félholtra ma Budapesten egy embert... A szemtanúk a lapnak elmesélték: "a férfi valószínűleg munkába érkezett, akkor támadták meg, miután leszállt a buszról, feltételezések szerint a támadói is vele utaztak. A támadók símaszkot húztak, egyiküknél vipera is volt. " A helyszínen lévő vértócsákból is látni, hogy áldozatukat alaposan helybenhagyták. Egy fiatal lány rohant ki a szomszédos üzletből, hogy segítsen rajta, de nem tudta elállítani a vérzést. A férfit a mentők kórházba szállították, sérülései súlyosak lehetnek.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
icegygenabro
Én azt hallottam hogy orosz fasiszták voltak...de azt kiabálták hogy allahu akhbar!
icegygenabro
@durbincs: te csak cumizd Bedét,az jól áll neked!
simmering73
@durbincs: Neked szorult az anyád picsájába a fejed, te oxigénhiányos anyabaszó krogya. Ezért lettél szellemileg visszamaradott.
ESCOBAR
Félholtra? A videó alapján ez kemény megfogalmazás! Ha valakit félholtra vernek, az nem mozdul, csak mikor a kórházból 6 hét után hazaengedik!
Néro2
Háát magyar antifasiszták nem tudták volna.
Azok mind kint harcolnak ukrajnában az oroszokkal nácítlanítás okán.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.