Egy kínai laborból szivároghatott ki a világjárványt okozó Covid-19-koronavírus. Az állítást Christopher Wray, az FBI igazgatója tette.

Bombát robbant az FBI igazgató: kínai laborból szivárgott ki a koronavírus

Kínai laborból szabadulhatott el a tömeggyilkos koronavírus. Forrás: Pixabay

Wray szerint „az FBI már jó ideje úgy értékelte, hogy a járvány eredete nagy valószínűséggel egy lehetséges laboratóriumi incidens” – mondta a Fox Newsnak adott interjújában.

Wray egy nappal azután mondta ezt, hogy az Egyesült Államok kínai nagykövete felszólította az országot, hogy „legyen őszintébb” a Covid eredetével kapcsolatban. Keddi interjújában az FBI igazgatója azt mondta, hogy Kína „mindent megtett annak érdekében, hogy megpróbálja meghiúsítani és elfedni” a globális járvány forrásának azonosítására irányuló erőfeszítéseket. „És ez mindenki számára sajnálatos”.

Pár napja a Wall Street Journal egy titkos hírszerzési jelentésre hivatkozva írta meg azt, hogy az Egyesült Államok energiaügyi minisztériuma arra a következtetésre jutott, hogy a koronavírus-járvány nagy valószínűséggel egy laboratóriumi szivárgás miatt alakult ki – írja a Telex.

A Covid-19 kitörésével kapcsolatban általában két hipotézis verseng. Az egyik szerint a vírus egy állat közvetítésével ugrott át az emberre, míg a másik szerint egy kínai kutatólaboratóriumból szivárgott ki. Az Egyesült Államokban sem sorakoztak fel egységesen egyik teória mellett sem.

Az energiaügyi minisztérium előtt csak az FBI támogatta a laborszivárgás elméletét, míg öt másik kormányzati szerv elvetette ennek lehetőségét, kettő másik pedig egyik verziót sem fogadta el.

Forrás: Telex, Fox News
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A kovid szarsz kettőt a kínai, vuhani laborban állították elő, géntechnológiai módszerekkel, denevérből szerzett vírustörzsből, végülis ezzel ott kisérleteztek. A járvány kitörése előtti évben leközölték hogyan lehet viszonylag egyszerűen ezt megtenni. A vírus kiszabadulása után ez a közlemény valahogy eltűnt a látóhatárról.

Az eszköz ez volt: a denevérvírus kapcsolódásért felelős tüskefehérje RNS genomjába beillesztettek 12 bázispárt, ami négy plusz amisavat kódol. Ezzel beillesztettek egy enzimmel vágható helyet, ami jelentős konformációváltozást okozhat. Hasonló mechanizmus teljesen normális a fehérjék aktiválásához az élővilágban.

Ez a mesterségesen megváltoztatott vírus szabadult el vuhanban, talán a piacon vagy más módon. Sosem volt kérdéses, csak igyekeztek elnyomni.
e örö e bódottá
Eddig tartott nekik? Ha engem kérdeztek volna, már rég megoldódott volna az az "ufo" kérdés is.
De ez nem a "sárga veszedelem"! Az egy másik kérdés, ami kb. olyan, mint az ufók.
Hű, b4szd meg, az egész emberiséggel valami baj van!
amortizáltok
tetszik nem tetszik ez és igy a kezdetek utáni 2-3 hétben már megjárhatta mind HIR a világot csak akkor még nagy - nagy locsoló permetező kocsikkal fertőtlenitettek ma meg ide jőnnek akkugyárat telepiteni miből lesz a milliós vizköbméterre tán szahazát akar a kormány mert a német vizmennyiség 24 megawatt órás itt meg 1000 ahogy leirogatták ? hát
amortizáltok
@e örö e bódottá: a sárga veszedelemről már az 1918-as háború után már lehetett ilyen hireket hallani csak akik ezt hallották azoknak az unokát is 70 éven felüliek de ezt nem felejtették el,ez a maki meg idehozza őket mert neki igy kerek a világ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.