Nemkívánatos szervezetnek nyilvánította hétfőn az orosz főügyészség a berlini székhelyű Transparency Internationalt – írja az MTI.

Most már a Transparency International is nemkívánatos szerv Moszkva szerintMikhail METZEL / SPUTNIK / AFP

A főügyészség szerint a Transparency International formálisan korrupcióellenes szervezet ugyan, de beavatkozik Oroszország belügyeibe, és veszélyt jelent az ország alkotmányos rendjének alapjaira és biztonságára nézve.

A döntésről a főügyészség tájékoztatta az orosz igazságügyi minisztériumot, így a tárca a Transparency Internationalt felveszi az Oroszországban nemkívánatosnak nyilvánított külföldi és nemzetközi nem kormányzati szervezetek listájára.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A civilizált világban pedig Moszkva a nem kívánatos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Őrnagy: és? Ez mit bizonyít? Hogy támogat az öreg?
Miért nem a mi, ellopott ezermilliárdjainkon rugóztok, buta csicskák?
A fidesz jól a szátokba adta.
Nem olyan bonyolult ez.
Maccska
@Aki Én: az se biztos hogy soros a saját pénzét adja.
Mégis szarul nézne ki a feladó helyén hogy CIA.
Őrnagy
@Maccska: Soros egy stróman. Mióta a Deep State szolgálatába állt, ellátják bennfentes információkkal a "legális" gyarapodásához, amely több tízmillió ember kifosztása útján kerül hozzá, és megmondják neki, hogy a neki megszerzett spekulációs pénzzel mit kell finanszíroznia külföldön és belföldön az USA geopolitikai érdekeinek érvényre juttatása érdekében. Nem véletlenül folytattak ellene több országban büntetőeljárást, és nem véletlenül van több országból kitiltva.
ómió
Soroscsicskáék!? Naná, hogy nem!
durbincs
@Aki Én: @m73: @Terminátor: 50IQ-s Idioták ? Mert maguk is mennek a vén Gyurka után ? bele a pusztulásba ?
durbincs
@Emmersson71: @teuton: @Néro2: @Dr. Proktor: a bányás oláh farturó négyes ? bár @csipetke: @Sámannus: @Atesz19: @jáger laszló: szintén bányás állatok ? csak soroszsizsikek ? az 50IQ-ra csiszolt @balos: @Alfa: @Edebácsi: @Sámannus: @m73: @jáger laszló: @Nessy: @nejlontacskó: @fideszes gyökér: @Borsó: @justhpeter: @dr. prédikátor: @Törölt Nick: @namihami: @Mirabilis: @troppauerhumer: @kula: @Clavigo: @drrotf: @Havanagi: @fideszes gyökér: @Clavigo: +sorosista fasiszta antifák ? @Alfa: @Giovanni Alba: @koszpeko: @Aki Én: ? bérköcsög Pedofilo ? Lágerpribékek ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.