Moszkva megye több tévé- és rádióadóján hangzott el szándékosan hamis légiriadó-figyelmeztetés – számolt be az MTI. Már az magyarázat is megvan az esetre.

Mi történik Moszkva megyében? Hamis légiriadótól volt hangos a területNatalia KOLESNIKOVA / AFP

Hasonló figyelmeztetések hangzottak el a nap folyamán Voronyezs megyében.

A tárca szerint február utolsó napján hasonló hamis légiriadó volt az Urálban és a Krímben, valamint a moszkvai és a voronyezsi régióban. Február 22-én Kazanyban, Belgorodban, Ufában, Moszkva megyében, Novoszibirszkben volt hasonló incidens.

Az elmúlt hetekben Tulában, Krasznodarban, Kazanyban, Leningrád megyében, Szaratovban , Jekatyerinburgan fordult elő hasonló eset.

A Gazprom-Media egy alholdingjának sajtószolgálata az RBK gazdasági lapnak azt állította, hogy a hackelés a műholdas szolgáltató infrastruktúrájában történt.

Forrás: MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Maccska: ha még 2 évig tart a háború, akkor ti magyarországon éhenhaltok! -ami miattad nem igen nagy kárt jelentene...
Maccska
Oroszországnak elegendő erőforrás áll a rendelkezésére ahhoz, hogy akár még két évig folytassa háborúját Ukrajnában - jelentette ki a litván katonai hírszerzés vezetője.Vlagyimir Putyin orosz elnök jelenlegi kormányzatának a "legvalószínűbb alternatívája egy másik tekintélyelvű rezsim".
csak úgy....
@Maccska: ha még 2 évig tart a háború, akkor ti magyarországon éhenhaltok! -ami miattad nem igen nagy kárt jelentene...
Péter2
@csak úgy...: Afganisztánba 10 évig tartott az orosz agresszió , és vesztettek , pedig akkor az afgánok mögött csak az usa állt, az oroszok mögött az egész varsói szerződött országok , ki így, ki úgy támogatta az oroszt azóta megszűnt a varsói szerződés , most a világot gazdaságilag meghatározó, nagy többségében gazdag országok állnak az ukránok mögött , bár hány évig áll a háború, az oroszokat nem hagyják győzni ezt ki is jelentették egyhangúan , de viszont az orosz barát kormányok miatt , az országokat szépen ,gazdaságilag elsorvasztják , vagy épp maguk teszik , lásd Magyarország ! !
Shikari
Ezután a nyugati média orosz hacker támadást fog kiáltani, mikor összeomlanak a rendszereik. Bizonyíték nulla de ez a zsidó bankár bérenc, háborúra, gyilkolásra uszító médiát soha nem zavarta.
Addig folytatódnak a terror cselekmények és háborúk, amíg a zsidó bankárok azt pénzelik.
Pálinkás Pál
@Shikari: vigyázz siki...a Moszad már figyel...
Shikari
@Pálinkás Pál: Figyelje a moszad az amerikai zsidó bankárok és spekulánsok háborút támogató tevékenységét.
Ráadásul ezek még Izrael ellen is fellépnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.