Vádat emelt Karácsony Gergely kinevezettje, a Fővárosi Állat- és Növénykert operatív igazgatója ellen az ügyészség – tudta meg a Magyar Nemzet. Szabó Rolandnak többek között gazdasági csalás vádjával kell bíróság elé állnia. Az, hogy Szabót komoly bűncselekménnyel hozta összefüggésbe a hatóság, már évek óta köztudott, ennek ellenére a sokáig a főpolgármester támogatását élvező operatív igazgató megtarthatta vezető pozícióját.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Már azt hittem hogy a biodómos fedezetlen beruházás miatt indult büntető eljárás, de hát ilyen ellen ami több tíz milliárdos kárt okozott , azzal a mi ügyészeink nem foglalkoznak.
drrotf
@durbincs: Hát az anyádé mennyi?Rövid eszed van durbincsom, már többször írtam hogy feleségeddel, ha az nincs anyáddal élj nemi életet,velük foglalkozz, vagy azzal amit írtam de Te ezt mindig elfelejted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.