Most kiszivárgott kémdokumentumok még a meglévőnél is borzalmasabb forgatókönyvet vetítettek elő a háború kapcsán. 

Ukrajna „totális megtisztítását” tervezte Vlagyimir Putyin, „házról házra terjedő terrorral”, hogy teljesen megtörje az ukrán népet, idézi a New York Postot a Blikk.hu

Az orosz titkosszolgálattól (FSZB) szivárogtak ki titkos e-mailek, melyek arról szólnak, hogy a „legfelsőbb szintről” érkeztek utasítások arra, hogy Ukrajna civil lakosságát koncentrációs táborokba kellene terelni az ország teljes meghódítása érdekében. A levelekben a „totális megtisztítását” úgy képzelték el, hogy „házról házra” járnak majd a katonák . Az üzeneteket egy ügynökségen belüli forrás Vlagyimir Osecskin orosz emberi jogi aktivistának juttatta el, rajta keresztül kerültek nyilvánosságra.

Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek

Fotó: GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / AFP

A leveleket egy héttel azután hozták nyilvánosságra, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűnökkel vádolta meg Vlagyimir Putyint és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Oroszország eddig több mint 16 000 kényszerdeportálást hajtott végre.

A háború kitörése óta Putyin igyekszik biztonsági játékos lenni, arról, hogy hol tölti idejének nagy részét, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: ti akik lecsókolnátok még a szart is putyin seggéröl persze, hogy nem hiszitek el,nektek ö egy szent ember! :)
@Shikari: ne másolj bocitól ,magadnak kell egyedül kitalálnod a baromságaidat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: laposkúszás 1848 ig? :) miközöd neked ahhoz ha az ukránok egy zsidó származást választottak elnöknek,ha ti meg cigányt?
Nanya
@kereső: A maccska = moszkovita !
Ja meg ráadásul hitvány szarházi ! Megmondhatod neki,hogy én mondtam !
Yoda69
@Csizmás Kond: Es ki fogja eldonteni, hogy ki naci es ki nem az? puttyant vagy a warner csoport feje? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ez ugy szar ahogy van, es csak a sikagyu barmok eteteset szolgalja. Mellesleg Oroszorszagban sokkal tobb neo-naci van mint Ukrajnaban. Akkor miert nem kezdi odahaza a tisztogatast ez az elmebeteg?
Csizmás Kond
@Yoda69: Ahogy itt te is megállapítasz másról dolgokat úgy másnak is van joga állapítgatni. És igaz, úgy szar ahogy van, de ha ez van hát ez van.
bencemacska
@Maccska:tegnap, 14:04
Tanulmányozhatnád egy kicsit a történelmet is , mielőtt itt járatod a csuszalesődet!
Pl. akkor azt is tudnád, hogy a Dunántúlon 1945-ben ukránok / köztük sok magyarral!/ harcoltak a német katonák ellen, az orosz csürhe utánuk jött "zabrálni"!!!
Nanya
@kereső: Magyarország vezetésének nincs semmi erkölcsi alapja,joga napjainkban bármely más országot bírálni,bárkihez dörgölődzni, bármelyik nemzet vezetőit bírálni !
Fetreng a saját maga által teremtett erkölcstelenségében !
Hogy is mondta bayerzsóti? KUSS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.