Most kiszivárgott kémdokumentumok még a meglévőnél is borzalmasabb forgatókönyvet vetítettek elő a háború kapcsán. 

Ukrajna „totális megtisztítását” tervezte Vlagyimir Putyin, „házról házra terjedő terrorral”, hogy teljesen megtörje az ukrán népet, idézi a New York Postot a Blikk.hu

Az orosz titkosszolgálattól (FSZB) szivárogtak ki titkos e-mailek, melyek arról szólnak, hogy a „legfelsőbb szintről” érkeztek utasítások arra, hogy Ukrajna civil lakosságát koncentrációs táborokba kellene terelni az ország teljes meghódítása érdekében. A levelekben a „totális megtisztítását” úgy képzelték el, hogy „házról házra” járnak majd a katonák . Az üzeneteket egy ügynökségen belüli forrás Vlagyimir Osecskin orosz emberi jogi aktivistának juttatta el, rajta keresztül kerültek nyilvánosságra.

Most kiszivárgott iratok rávilágítottak Putyin ördögi, horrorisztikus tervére – itt vannak a részletek

Fotó: GAVRIIL GRIGOROV / SPUTNIK / AFP

A leveleket egy héttel azután hozták nyilvánosságra, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűnökkel vádolta meg Vlagyimir Putyint és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint Oroszország eddig több mint 16 000 kényszerdeportálást hajtott végre.

A háború kitörése óta Putyin igyekszik biztonsági játékos lenni, arról, hogy hol tölti idejének nagy részét, a Blikk.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Blikk.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: ti akik lecsókolnátok még a szart is putyin seggéröl persze, hogy nem hiszitek el,nektek ö egy szent ember! :)
@Shikari: ne másolj bocitól ,magadnak kell egyedül kitalálnod a baromságaidat!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: ti akik lecsókolnátok még a szart is putyin seggéröl persze, hogy nem hiszitek el,nektek ö egy szent ember! :)
@Shikari: ne másolj bocitól ,magadnak kell egyedül kitalálnod a baromságaidat!
Pálinkás Pál
@KisTehen: @Shikari: no mi van csicskák...,ilyenkor szíveteken viselitek az arabok sorsát..?-..
Pálinkás Pál
@Shikari: te leszarod..?...na ne röhögtess...amikor fiatalabb voltál arab egyetemistának adtad ki magad konstanca - külsőn..úgy csajoztál, hisz bőrszínetek megegyezik vigó...
jáger laszló
Baromság!!
Aki elhisz + is érdemli!!
CSAK ENNYI
BARÁTILAG
J.L.
Terminátor
Vannak olyan dógok, amit O1G-ről sem hiszek el.
Ez kamunak is kicsit erős!
De azért ne bízz putykóban!
Peller Anikó
@csak úgy...: Jézus,nem lehet, hogy ezek tényleg ennyire hülyék?

@faszfejek: A gulág már megvolt szaros romángecik? Vagy az sem volt?

www.bing.com/images/search?q=Drawings+From+Gulag&first=1
Borsó
@KisTehen: “ titeket libsik olyan könnyű átbaszni”
Mondod ezt te azon az oldalon, ahol elég nektek annyit mondani, hogy GYURCSÁNY! - és már adjátok is oda önként a pénzeteket, az egészségeteket, a jövőtöket, a gyerekeitek biztonságát. Minket legalább csak kirabol ez a tolvaj banda, de ti önként adtatok oda neki mindent. Még azok is okosabbak nálatok fiam, akik nem hisznek ebben az egészben, de némi pénzért eladták magukat, mint például a Tóth Gabi. De te mit kapsz cserébe, hm?
Nanya
@csak úgy...: Másolnak egymástól ? Na ne !
Nincs ezeknek önálló gondolata egy se !
Van köztük aki szinte kizárólag azt az egy " bolsis" mondatot szajkózza,az is le van neki írva,mert megtanulni nem tudja !
Van olyan söpredék is aki három,vagy annál több néven provokál,mert másnak nevezni nem lehet.
A nyakamat rá,hogy pénzért csinálják !
csak úgy....
@KisTehen: mondja ezt egy 0rbántól naponta 5 X átbaxott! :)
csak úgy....
@Nanya: valószinü,hogy fizetik öket de nem hiszem, hogy megérné azoknak a hülyéknek, akik pénzt áldoznak ezekre a még nagyobb hülyékre!
balos
@csak úgy...: Hát elnézve a "felhozatalt" megbocsássanak az "állatok",mert azokba több EMBERSÉG szorult,mint egy két millió fideSSes nemzethy turulbasznádi sámán kultúrhába!
namihami
Az, hogy hány ukrán kerül ezekbe a ""nyaralótelepekre"", az még/már lutri, de egy oroszt (akár név szernt--Osecskin) előre meg lehet nevezni! Ez a ""KGB-s újSztálin"" ezt nem fogja lenyelni.
Aztán, hogy ott majd ""öngyilok"", ""kórházablak"", ""ételmérgezés"" (van választék) lesz a sorsa? A jövő zenéje...
Nessy
@namihami: A gulágok működtetésébe nagy gyakorlatuk van! Egy volt KGB tisztnek ez nem probléma!
Csizmás Kond
...dehát már az elején elmondta putyin hogy egész ukrajnát tetvetleníteni, vagyis nácitlanitani fogják...és a kémek csak most szereztek tudomást róla ?
jáger laszló
And ezt V,Osecskin már mindezt hamarabb tudja,hogy Putyin mit gondol,mielőtt ezt Vlagyimír kigondolná!!
Igazi parafenomén ez a szivar!!!??
Ls vannak 1Sek akik mindezt L is hiszik!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
@Csizmás Kond: Akor szerinted Ukrajna teljes lakossaga, belertve a karpataljai magyarokat, mind tetves nacik? Mert puttyant ugy kepzelte ezt el, hogy "hazrol hazra jarva tisztitjak" meg Ukrajnat.
Csizmás Kond
@Yoda69: Aki náci az náci, aki nem az nem, miért akarsz mindenkit egy kalap alá venni ?...itt sem mindenki zöld bőregér...
kereső
Mi van f@xkalapok? Nem hisztek putyinnak? Hiszen itt hörögtetek versenyben 2022.február 24 után- hogyan fogja putyin két hét alatt eltörölni az ukrán népet a föld szinéről is. Hogy már az első napon legyilkolják Zelenszkij elnököt, és az egész ukrán kormányt- és orosszá lesz egész ukrajna. Ezeket ti mondtátok/irtátok- vagy ez már kiesett az emlékek könyvéből? Hiszen ti magatok mondtátok el mindazt, ami az fszb/putyin terve volt- amely most csak megerősitést nyert az fszb levelezéséből. Kicsit utána gondolva, az a következtetésem, hogy ti be voltatok avatva a tervbe- fszb ügynökök vagytok? Nem iis csodálkozom, hiszen a külügy az , és nem maradhat le tőlük a robánhabony fizetett hadserege sem.
Na, de a fene scheggre esett, mert az ukrán nép, és maga Zelenszkij elnök is meglóbálta az öklét-és alaposan beintett.
Itt veritek a nyálatokkat, amikor tudva lévő, hogy az orosz hadsereg kötelékében számos zsoldos harcol, akiknek jó részét börtönökből toboroztak(azaz gyilkosok, tolvajok, rablók, erőszaktevők)- na nem a "hazáért," hanem a 5600 dolláros zsoldért, és a büntetés eltörléésért. A wagneresek tulaja meg, az a prigozsin nevű ácsingózott az ukrán elnöki székre.
Nem vagytok egy kicsit sem átlátszóak - és nektek jár a szátok, orditotok-usáztok, meg bindeneztek. Ti mondjátok az ukránokra=ukrán,orosz, tatár, magyar, kozák, és nem is tudom, hogy hány náció, hogy nácik? Ti, akik hiven követitek a nagy elődöket - hitlert és sztálint a népirtás igazolásában. Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh...agyament népség vagytok, ennyire meg fizetnek benneteket?
ómió
És? Csak nem a jenki "terveket" keresztezi!?
kereső
@Maccska: Természetesen- hiszen, akkor nem lennének ukránok, és nem lenne Ukrajna sem. Putyin meg azóta bekebelezte volna Moldovát, és megtámadta volna a három balti államot, és jönnének a lengyelek- mert oroszország/az új szovjetúnió partjait két óceán kell(ene) mosnia. Meg.ahogy móricka , putyin (és utánatok ) szabadon elképzeli. Magyarország meg kenyérrel és sóval várta volna a felszabaditót Csop-nál. Ugyi- moszkovita bérenc?
kereső
@Maccska: Ez a válasz? Ez a hülye semmitmondás? "Menj harcolni"!!- mert ti még csak a szininimáját sem ismeritek az együttérzésnek, a szolidaritásnak, az erkölcsnek. Te/ti harcoltok itt mindennap a gondolkodás, a józan ész ellen.
És, ha már megszólaltál és megszólitottál, akkor nem az lett volna a következetes, hogy cáfolsz? Nem. E helyett jössz ezzel a baromra jellemző válasznak mondott mondattal.
jáger laszló
Ukrajnában az orosz nemzetiségűek cirka 40%-ot tesznek ki!!
Hát ez már nem semmi!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@Maccska: Magyarországnak itt és most erkölcs dolgában nincs mérlegelési lehetősége. Két/három okot is mondok: 1848,1956, és a prágai bevonulás. Ennyi(ke). A többi csak a szerecsen mosdatása. Szégyen, hogy a magyar kormány ezt igy bedobja a sutba, és erre biztatja az országa népét is.
kereső
@Maccska: Ukrajna lakosságának 17%-a az orosz nemzetiségű- ez egy 2021-es adat. Miuről hazudsz macsek? A donbaszi/luhanszki térségben is , nem területarányosan 25-40% között mozog az orosz nemzetiség aránya.
kereső
@Maccska: Mostanság az osztrákok kit támadtak meg? Mely országot- népet akarnak/akartak eltörölni a föld szinéről is? Mely szomszédos ország területére tartanak igényt? Mely szomszédos ország népét gyilkolják, erőszakolják, deportálják a gyermekeket, hogy hú alatvaló osztrákot neveljenek belőlük? Ne légy már ennyire hülye...

Mi köze a témához Zelenszkij elnök vallása, származása? Komolyabb indokot nem tudsz a magyar kormány és az állampárt erkölcs nélküliségét igazolandó?
kereső
@Maccska: És, ha nem csak "ugatnád" a történelmet, akkor azért eszedbe juthatna, hogy 1848-ban az osztrák függéstől- az önálló felelős Magyarországért folyt a harc. És ennek leveréséhez az osztrák-magyar monarchia császára, és magyar király az orosz cárt hivta segitségül. Hülye hivatkozásaid vannak.
csak úgy....
@Maccska: laposkúszás 1848 ig? :) miközöd neked ahhoz ha az ukránok egy zsidó származást választottak elnöknek,ha ti meg cigányt?
Nanya
@kereső: A maccska = moszkovita !
Ja meg ráadásul hitvány szarházi ! Megmondhatod neki,hogy én mondtam !
Yoda69
@Csizmás Kond: Es ki fogja eldonteni, hogy ki naci es ki nem az? puttyant vagy a warner csoport feje? Ezt te sem gondolhatod komolyan. Ez ugy szar ahogy van, es csak a sikagyu barmok eteteset szolgalja. Mellesleg Oroszorszagban sokkal tobb neo-naci van mint Ukrajnaban. Akkor miert nem kezdi odahaza a tisztogatast ez az elmebeteg?
Csizmás Kond
@Yoda69: Ahogy itt te is megállapítasz másról dolgokat úgy másnak is van joga állapítgatni. És igaz, úgy szar ahogy van, de ha ez van hát ez van.
bencemacska
@Maccska:tegnap, 14:04
Tanulmányozhatnád egy kicsit a történelmet is , mielőtt itt járatod a csuszalesődet!
Pl. akkor azt is tudnád, hogy a Dunántúlon 1945-ben ukránok / köztük sok magyarral!/ harcoltak a német katonák ellen, az orosz csürhe utánuk jött "zabrálni"!!!
Nanya
@kereső: Magyarország vezetésének nincs semmi erkölcsi alapja,joga napjainkban bármely más országot bírálni,bárkihez dörgölődzni, bármelyik nemzet vezetőit bírálni !
Fetreng a saját maga által teremtett erkölcstelenségében !
Hogy is mondta bayerzsóti? KUSS !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.