A Tűzfalcsoport tényfeltáró írása.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
És akkor mi van? Ezt is betiltjátok köcsögök, ahogy egy rendes diktatúrában illik?
Aki Én
Az országot, de leginkább magatokat lejárató propagandafilmeket ti toljátok ezerrel, legtöbb pert elbukó hazudozók!
A bíróság már számtalan esetben kimondta, hogy hazudoztok.
Értem és, hogy magatok sem hiszitek, mert igazából egy maréknyi agyhalott @Maccska: félének csináljátok, de mégis.
Aki Én
@KisTehen: Azt megteszitek ti, szinte ingyen, egyszerűen ostobaságból.
csak úgy....
magyarországot a fideszék járatják le ,persze ök sem ingyen! :)
-ök a nemzet elbutításra áldoznak milliárdokat! - remélem megéri nekik! :)
nemkati
Az 0rbán-kormány tagjai és a fideszesek, kádéenpések minden mozdítható forintot, eurót, ingatlant, földterületet, stb. lenyúlnak, ami a magyar nép tulajdona lenne - de a NER lovagok által elvesztik közpénz jellegüket. Így az ellenzék nem jut olyan forrásokhoz, amiből működni tudna. Ha valóban a ZDF támogatta a kampányfilmet (azért várjuk meg amíg az origo feljelentést tesz, és rájuk bizonyítja), az azért lehet, mert az ellenzéknek adható pénz is a Fidesz kasszájába csorog be. Tehát nekik nincs szükségük külföldi támogatásra a közpénzen és eu-s pénzeken kívül, de nem is akadna olyan külföldi szervezet, amelyik ezeknek az aljas tetteikhez pénzt adna.
Törölt Nick
Orbán nem csak a magyarok hülyítésére szórja a milliárdokat, hanem Le Pen kampányra 4 milliárd, szerb választásra 45 milliárd, romániai magyarok szavazatvásárlására, hülyítésére számolatlan milliárd.
Orbán is amerikai pénzből vakarta ki a fideszt a szarból, Soros György akkor még jó volt, úgyhogy pofátok lapos, mocsok csicskák.
Most, hogy annyit loptok a közpénzből amennyit akartok, gusztustalanul nagy lett a pofátok.
nemkati
@Maccska: Nem, nem, nem idegen érdekeket, hanem a kisemmizett magyar nép érdekeit szolgálják. A tiédet is. És egy kisfilm támogatása is szinte semmit nem változtat a magyarországi médiaegyensúlytalanságon. Amíg a megvezetett magyar nép rá nem ébred, hogy mennyire át van verve 0rbánéktól, addig nem is tudja meg, mekkorát fejlődhetett volna ez az ország ha a korrupt tolvaj rablók nem lettek volna hatalmon. De ennek is eljön az ideje.
Törölt Nick
@Maccska: Akkor azt se felejtsétek el, hogy Soros amerikai guruló dollárjaiból kapaszkodtatok fel a semmiből.
Eladott Ország
@sgl: ma, 13:34 ♥ Az ellenzék az országgyűlési és az európai parlamenti székeket számolják.
Törölt Nick
@Maccska: Meg a Szeva bácsi pénzzel teli aktatáskáiról már ne is beszéljünk.
Törölt Nick
@KisTehen: Orbán járatja le, a pávatáncos szarkeverő módszerével.
Törölt Nick
@KisTehen: Nem is tudnák, mert már szét van baszva.
Eladott Ország
@Törölt Nick: ma, 13: 08 ♦ A “más országok belpolitikájába soha bele nem szóló magyar kormány”, - élén Orbánnal, aki az ilyen meg sem történt kísérletek ellen is azonnal vehemensen tiltakozik - az itthoni és a szlovén törvényeket is kijátszva milliárdokkal támogatta a politikai szövetségesét, a Jansa vezette szlovén SDS pártot. Ljubljanában parlamenti vizsgálóbizottság hallgat ki politikusokat - köztük a belügyminisztert is - valamint azokat a volt magyar köztévés vezetőket is, akiken keresztül egyes források szerint nem is 12, hanem 36 millió euró - 13 milliárd forint - ömlött ki a magyar adófizetők zsebéből Orbán haverjainak. Mennyi kellett volna a Lánc hídra? Hat milliárd? Gazdag ez az ország!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269352648_4640015796090806_3852303150627088212_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=V07bNRAmD5YAX9b-S2M&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfB-MeNr4s-j4VfmZnxSo-jHbWd3bdB7baJ5Ran1bB8-1w&oe=642F372A
Aki Én
@KisTehen: Szerintem már te is tudod, hogy egy idióta, nevetséges bohóc vagy. Ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.