Bizarr eset Skóciából. Egy férfi háziorvost megakadályoztak abban, hogy vért adjon a skót NHS-nek, miután nem volt hajlandó megerősíteni, hogy terhes-e – számolt be a Telegraph. Steffen McAndrew,... Egy férfi háziorvost megakadályoztak abban, hogy vért adjon a skót NHS-nek, miután nem volt hajlandó megerősíteni, hogy terhes-e – számolt be a Telegraph. Steffen McAndrew, aki a dél-ayrshire-i Prestwickben dolgozik, elmondta, hogy a közeli Ayrben lévő véradó központból utasították el, miután nem volt hajlandó válaszolni arra a kérdésre, hogy hordoz-e egy babát. A Skót Nemzeti Vérátömlesztési Szolgálat (SNBTS) azt állította, hogy a kérdést egy évvel ezelőtt vezették be a donorbiztonság érdekében, és mindenkitől elvárják, hogy megerősítse terhességét vagy nemrégiben volt-e, nemétől függetlenül. A szolgálat azt mondta, hogy a visszhangot követően frissíti a formanyomtatvány megfogalmazását, de továbbra is azt tervezik, hogy a férfi donoroknak is válaszolniuk kell arra a kérdésre,...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@durbincs: Hol szólt hozzá ehhez a Péter2 és karma1 ?
Mert én egyiket sem látom itt :D
szegfue
@Manhattan: Miért, Magadat láttad?:)) No meg Paula Fox egy prosti... de mindegy is, erre van kalibrálva, más nem megy neki, csak a névsor:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.