Azmat Uldarov, a Wagner zsoldoshadsereg elítélt bűnözőből lett egykori tagja a szintén börtönből beszervezett Alekszej Szavicsevvel együtt tett vallomást egy videóinterjúban a Gulagu.net nevű orosz jogvédő szervezet franciaországi emigrációban élő vezetőjének, Vlagyimir Oszecskinnek.

„A kislány sikoltozott, célzott lövés a fejbe” – 5 év körüli gyermek meggyilkolását vallotta be két orosz zsoldos

Az orosz bűnözők mindenkit megöltek, akit csak a városban találtak. Forrás: Gulagu.net

Saját kezűleg öltem gyerekeket. (…) Szoledarba és Bahmutba érkezve parancsot kaptunk, hogy pusztítsunk el mindekit: férfit, nőt, gyereket, öreget. A kislány sikoltozott, nem tudom, olyan 5-6 éves lehetett. És lelőttem. Célzott lövés a fejbe

- idézi a 444 a vallomást.

A zsoldosok börtönbüntetésük elengedése fejében léptek be fél évre a Wagner csoportba. Egy videóinterjú-sorozatban a Bahmut és Szoledar ostroma közben tapasztaltakról számoltak be. Ketten harmincnál is több ukrán gyereket, tinédzsert és civilt gyilkoltak meg.

Robbanóanyaggal öltek meg ötvennél több hadifoglyot, rájuk robbantva egy földbe ásott üreget és parancsmegtagadó orosz zsoldosokat is öltek. A Gulagu.net ezekből a beszélgetésekből vágott össze egy egyórás videót.

A két férfi szerint a gyilkosságokra egyes esetekben személyesen Jevgenyij Prigozsin, a Wagner alapítója adta ki a parancsokat. Az egykori zsoldosok az őket ért embertelen bánásmóddal magyarázták a sokkoló vallomást, aminek az állításait független forrásból egyelőre nem tudták ellenőrizni.

A Gulagu.net igazolni tudja, hogy a két orosz az általuk megadott időszakban valóban az említett környéken szolgált a Wagner kötelékében, majd hat havi szolgálat után kitüntetéssel szereltek le.

Uldarov szerint személyesen Prigozsin adott parancsot arra, hogy “tisztítsák meg” Bahmutot és Szoledart, megölve mindenkit, akit a lakóépületekben még élve találnak. Szerintük Prigozsin meg akarja gyilkoltatni Osecskint, a Gulagu.net vezetőjét.

Forrás: 444, Gulagu.net
Fotó: Gulagu.net

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es orban ezeket a mocskos gyerekgyilkosokat tamogatja. Hanynom kell orbantolm, a NER-tol es minden olyan moslek hazaarulotol aki igy vagy ugy de orbant tamogatja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
egy hirdetés szerint adakoztunk Ukrajna helyreállítása érdekében...
...a képen egy talajszintig rombolt ukrán várost mutattak...

Ezt mi fogjuk ujjáépíteni?
Yoda69
Es orban ezeket a mocskos gyerekgyilkosokat tamogatja. Hanynom kell orbantolm, a NER-tol es minden olyan moslek hazaarulotol aki igy vagy ugy de orbant tamogatja.
Clavigo
" független forrás nem ellenőrizte a hitelességet"... Asszem,,ilyet nem lehet kitalálni. ..
izéke
Prigozsin vagykijafasz ellen mikor adnak ki nemzetközi elfogatóparancsot ezek után? Vagy szép öregkort megélve ágyban döglik meg a családja körében? ... remélem az ukránok tanulnak a Moszadtól és kilopkodják ezeket a férgeket mint a zsidók tették a bujkáló nácikkal!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:16 ☻ A román bűnöző és politikai prostituált román cigányod biztos letagadja, hogy ez megtörténhetett, hiszen a kedves vezetőd, a ruszkik seggnyaló és hű kiszolgálója, hiába pofázza, hogy az USA a szövetségese. Remélem úgy végzi majd a dagadt geci is, mint a román elődje a "Kárpátok Géniusza."
szegfue
@jesz: 10:43 Az ukránokét valószinüleg nem, de majd az oroszokét!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:16 ☻ Te közölted: "dehogynem. Miért te ezt elhiszed?" Látod, te mocskos szarházi, most is a ruszkikat véded, mint a román cigányod és szektája!
Toller Béla
@Maccska: A kivégzőosztag előtt, a wagnerek mellet, vagy középen, ott fogsz állni te is, majd meglátod ! Oszt magyarázhatod, hogy ki mikor és mit ! Nem lesz neked sem pardon, hidd el ! Nem lehet ! Mindenki azt tanácsolja neked, hogy takaodj el innen. Ahogy csak tudsz ! Még fasisztának is aljas vagy !
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 12:53
Mekkora egy szar hazudozós csicska vagy te.
"Műholdas felvételek bizonyítják, hogy az ukrajnai Bucsa városában talált halottak már az előtt ott feküdtek a földön, mielőtt az ukrán hadsereg bevonult az oroszok által korábban megszállt településbe - írja Moscow Times. Ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az orosz kormány hazudik, amikor azt állítja, hogy a halottakat az ukránok vitték a helyszínre, hogy meggyilkolásukkal megvádolják az orosz hadsereget.
A március 19. és 22. között készült felvételeken számos civil áldozat látszik, mégpedig éppen azon a helyen, ahol a városba az oroszok kivonulása után érkező ukrán katonát találták őket. Nagy felbontású Maxar-műholdképek bizonyítják, hogy az elmúlt napokban készült videók és fotók egy korábban kialakult helyzetet mutatnak be - mondta Stephen Wood, a Maxar Technologies szóvivője."
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/bucsa-gyilkossag-orosz-hadsereg-haboru-oroszorszag-muhold.749745.html
kulabombaafityiszre
@Maccska: Erre aztán a muszka barátaid már nem mondtak semmit.Érted csicska,semmit.
"Bucsai mészárlás: a civilek holttestei már hetek óta a város utcáin feküdhettek
Műholdfelvételek cáfolják Oroszország azon állítását, miszerint a civileket az orosz katonák kivonulása után ölték volna meg Bucsában."
www.vg.hu/hirek/2022/04/bucsai-meszarlas-a-civil-holttestek-mar-hetek-ota-bucsa-utcain-fekudhettek
csipetke
putyin elérte,hogy a ruszkikat a világ minden pontján utálják,mint a sz@rt...
Clavigo
@csipetke: Még nem ezen a szinten,,(!!) ,de mi is jó uton haladunk ez irányba. Az EU- ban mindenképp.
kereső
Ezek "ténykedtek" Donyeck-és Luhanszk megyék megszállt részein is 2014-2022 között. Zsoldos hadsereg, 2450 dollár/hó-és az orosz hadsereg látja el őket lőszerrel, fegyverrel. Ezek "felügyelték" a népszavazásokat- a független !!! népköztársaságokban. Putyinnak száz halál is kevés a gaztettetiért- bin ladeni sorsa legyen.
izéke
Madarat tolláról,orbánt barátjáról ismerni meg
Havanagi
Ezeket a barbárokat tüzes vaskaróba kellene húzni,még az is enyhe büntetés lenne nekik.És ezek mellé sorakoznak fel a magyarok a geci vezetésével ??!!Erről nem kell többet mondani,tükörbenézést szembeköpést lehet gyakorolni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.