A Belgrád belvárosában található Vladislav Ribnikar Általános Iskolában lövöldözés volt szerda délelőtt.

Egy hetedikes lövöldözni kezdett, kilencen haltak meg

A hetedikes apja fegyverével gyilkolt. Forrás: Informer

Reggel nyolc körül egy 14 éves diák kezdett lőni a tanárokra, diákokra és az iskolaőrre. Nyolc gyerek és a biztonsági őr meghalt, egy tanár életveszélyesen megsérült - írja Telegram.

A szerb belügyminisztérium szerint a 14 éves fiú nem sokkal a tanítás kezdete után lőtt rá a többiekre, a gyanú szerint édesapja pisztolyával. A rendőrök elfogták, a lövöldözés indítéka ismeretlen – írja a 444.

Egy olyan lány apja, aki abban az osztályteremben volt, ahol a lövöldözés történt, elmondta, hogy a támadó a lánya osztálytársa volt. „Éppen abban az osztályban volt, abban az osztályteremben, ahol a fiú lelőtte a tanárt, majd rálőtt a gyerekekre, akik az asztalok alatt voltak. A gyerekem kiszaladt” – mondta.

A fiú először az iskolaőrt lőtte le, aki megpróbálta elvenni a fegyverét és megállítani. A 24.hu szerint ezután

a 14 éves fiú az iskola folyosóján három embert lőtt le, majd berontott a történelem órára és tüzet nyitott a diákokra, két tárból legalább 15 lövést leadva.

Szerbiában száz lakosra átlagosan 40 lőfegyver jut.

Forrás: Telegram, 444, 24.hu
Fotó: Informer

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
@Pálinkás Pál: segíts kérlek, nem találom a kommentedet az amerikai lövöldözések alatt, amelyben azt fejtegeted, hogy "Orbán ellenségei, kellenek ezek a nato-ba, igazi fideszgyűlölők".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Namely
@Pálinkás Pál: segíts kérlek, nem találom a kommentedet az amerikai lövöldözések alatt, amelyben azt fejtegeted, hogy "Orbán ellenségei, kellenek ezek a nato-ba, igazi fideszgyűlölők".
Csizmás Kond
..és ennek az anyukája mivel fog mentegetőzni ?
zenebohóc
Basszus! Tiszta Amerika! Mi lesz itt ... délszláv háború???
Pálinkás Pál
@Namely: melyik cikkre gondolsz..?..egyébként te valami barom vagy..?..a NATO egy katonai szövetség, nem találkozol velük az utcán, uniós polgárokkal bármikor..főleg mióta az erdélyi románokat honosítottátok a voksokért-... a szerbekről meg kérdezd Srebrenica túlélőit...
csak úgy....
a XXI. században a mobbingoló iskolatársaknak számítani kell arra,hogy ha az egyik áldozatuknál betelt a pohár, akkor ök is lehetnek áldozatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.