Nem világos, miért kellene 50 milliárd eurót adni Ukrajnának, miközben csődbe is mehet az Unió.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Drága guge keresd a pénzt az MNB-ben és ne a brüsszeli stelázsiban kotorássz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Drága Gulyás! Itthon hol a pénz? Mire is költ a kormány milliárdokat? Erről ha ejtene pár szót!
szegény hazám
Hülye buzi gyerek. Azért nincs pénz, mert az utcai harcos malac állandóan kuruckodik. Azt hiszi, hogy erős ember, pedig csak egy hazug tolvaj, rabló, mások vállán előre haladni akaró karmelita dagadék. Egy egész országot tett tönkre, taszított a pöce gödörbe a hozzá nem értésével, az önzésével, a mérhetetlen butaságával. Ennek a mocsoknak már óvoda helyett a diliházban kellett volna végleges otthonra lelnie, mert akkor a "kedves" papája nem verte volna még hülyébbre, mint amilyennek született. No süket gulyás... érted már mért nincs pénz?
nemkati
Magyarország előbb megy csődbe, mint az EU, ezzel foglalkozzál Gergőke.
Már annyira röhejes, hogy 0rbán böfög valamit, és az összes csicskája rákattan a baromságára, és mind ugyanazt elkezdi böfögni. Semmi újat nem képesek kitalálni, csak azt szajkózzák, amit parancsba kaptak a kormányülésen. Baromira unalmas.
izéke
Bebaszna ha az EU ennyi pénztől tönkremenne. Akkor már rég kilépett volna az összes erős állam. Csak az a baj,hogy nem csináltak olyan menüpontot,hogy az ikyen birja magyarokat ki lehessen paterolni a putriba ahová valók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.