Az orosz Wagner zsoldoscsoporttal szombaton történt események miatt elkerülhetetlen Oroszország szétesése – fejezte ki meggyőződését Olekszij Danyilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára vasárnapi Facebook-bejegyzésében.
Az ukrán védelmi tanács titkára: "Minden, ami elromolhat Oroszországban, elromlik"

Roman ROMOKHOV / AFP

"Minden, ami elromolhat Oroszországban, elromlik, a Prigozsin-eset pedig beláthatatlan következményekkel járó folyamatokat indíthat el. A visszaszámlálás elkezdődött"


– fogalmazott a tisztségviselő. Úgy vélte, hogy Jevgenyij Prigozsin csoportjának lázadása csak egy része az oroszországi destabilizációs folyamatot célzó tervnek.

Az RNBO titkára szerint Oroszországban számos csoport elégedetlen Putyinnal, vannak ilyenek a fegyveres erőknél, de tisztviselők és oligarchák körében is. Danyilov úgy véli, hogy Putyin egyetlen esélye hatalmának megtartására a fegyveres erők megtisztítása, a Wagner csoport felszámolása, az oroszországi hadiállapot megszüntetése.

A védelmi tanács titkára arról is írt, hogy Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök lehet az egyik résztvevője a háború utáni tárgyalásoknak Oroszország és Ukrajna között. "Már létezik egy új orosz tárgyalócsoport, amely jelenleg még árnyékban van, azonban nem kizárt Lukasenka részvétele ebben a folyamatban" – fogalmazott az RNBO titkára.

Forrás: mti.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: neked ökör már se szabadszombat se vasárnap nem jár, mindíg csak a buta pofád? :)
@KisTehen: óvszer nélkül ne feküdj össze a @Maccska: val, mert az utódaitok életképtelenebbek lesznek mint ti ketten!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Oroszország széthullását várja az ukrán honvédelmi tanács titkára,miközben Ukrajna áll a tönk szélén!
Hát inkább gondolja magára titkár ár ha lehetne erre +kérni!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: neked ökör már se szabadszombat se vasárnap nem jár, mindíg csak a buta pofád? :)
@KisTehen: óvszer nélkül ne feküdj össze a @Maccska: val, mert az utódaitok életképtelenebbek lesznek mint ti ketten!
Sámannus
A magyarok is ott vannak a ruszki védelmi tanácsban. Mi csak a lóvácskát szórjuk ki nekik szakadatlanul. Még orbányai is nyomja telibe fpschott békegatyában.
csak úgy....
@KisTehen: valakinek óvni kell az idiótáktól a magyarokat, te elizélt fidesznyik, te 0rbán püspökfalatja, te külhoni eszement fontoskodó pötsch!
Apfelbaum
Az oroszok ahol jelen vannak elbutulás, leépülés és elszegényedés alakul ki , ezért tetszik a felcsúti cigánynak is ez a rendszer mert így tömegeket tud irányítani és befolyás alá vonni,ez az undorító rendszer jellemzi az egész tevékenységét orsós cigánynak
looper
Nektek, geci ukránok, nem kéne pálcát törnetek felettük. Ti ugyanolyan korrupt gecik vagytok tele oligarchákkal, mint az oroszok. Már régóta létezik a világon az ukrán maffia!
Nehogy már eladjátok magatokat rózsaszín plűss nyuszinak, gecik!
Annyi fegyvert kaptatok, amivel meg lehetne nyerni a harmadik világháborút. Hol a pénz ??? Számoljatok róla - eurocentre!
Tele van a faszom veletek is !!!

Egy hülye duma, hogyha elfoglalná Ukrajnát Oroszország, az tovább terjedne!
A maguk fertőjében lennének el a cirill betűre izguló gecik - egymást ölve!

Hajrá !!!
Peller Anikó
@Apfelbaum: "Az oroszok ahol jelen vannak elbutulás, leépülés és elszegényedés alakul ki , ezért tetszik a felcsúti cigánynak is ez a rendszer mert így tömegeket tud irányítani és befolyás alá vonni, ez az undorító rendszer jellemzi az egész tevékenységét orsós cigánynak."

A vessző után nem kell szóköz?
jáger laszló
Szerelmes levelek szívdöglesztő kifejezések...
Ezt még Anyegin is + irigyelhetné...
csak ennyi
barátilag
J.L.
looper
Tegnap megint nagyon bebasztam (tegnap volt, ugye? egyszer úgy bebasztam, hogy egy teljes nap kiesett az életemből).
Sajnálom!
Ja, nem azt! Az jó volt :)
Nem azt, hogy most már biztos, hogy ebbe fogok beledögleni, mert egy idő után beadja a kulcsot a szervezetem (hé, haver, köszi a társbérletet, de most már lépek - "Te nem rúghatsz ki engem, én mondok fel neked!"), hanem a rengeteg pénzt, amit eliszok!
Annyi mindenre sajnáltam a pénzt, annyi mindent vontam meg magamtól, közben meg elittam...
Pl. utazhattam volna - körbe és körbe a világot...
No, nem luxusban, hanem egy hátizsákkal (ha gazdag lennék akkor is egy hátizsákkal utaznám körbe a világot, mert úgy sokkal... sokkal, de sokkal izgalmasabb és többet is látnék a világból.
Nincsenek rá szavak!
Sajnálom!
Ja, hogy ha abbahagynám a piálást még mindig mehetnék, utazhatnék, láthatnék?... Az ezeregyéjszaka meséit? A világ lüktetését? A sok csodát?
Én... már feladtam. Nem tudok más lenni! Talán majd egy következő életben.
Azért, sajnálom!

Ez egy szomorú írás (bár egy smileyt-t így is sikerült elsütnöm), ezért:

In the darkness I will meet my creators
And they will all agree, that I'm a suffocator
...
I sometimes wish I'd stayed inside
My mother
Never to come out

www.youtube.com/watch?v=v1CiINFsBkY

Most magamat sirattam vagy a világot?
Már soha tudjuk meg...
(bár egyszer azt hallottam valahol, hogy soha ne mond, hogy soha)
looper
Miért ide, ehhez a cikkhez írtam?
Talán az ihletet meg, hogy "ami elromolhat ... az el is romlik"!
simmering73
"...amikor a drága polgártárs úgymond tudatára ébred annak, hogy őt jól átbaszta az, akiben vakon hitt és bízott, akkor jön a fájdalmas megvilágosodás folyamata. Amikor több egyed is ugyanazt érzékeli mint ő maga, akkor jön a lázadás és a törés-zúzás. Szerintem valami ilyesmit láthatunk körvonalazódni az oroszoknál éppen, és ha így haladunk, akkor nem zárható ki teljes bizonyossággal, hogy nálunk is hamarosan valami hasonló fog bekövetkezni. Azzal a hatalmas különbséggel természetesen, hogy itt nincs háború. Az azért szép lesz, amikor majd a Fidesz-fanatikus a Fidesz-fanatikusnak esik, a lipsik meg karba tett kézzel, pattogatott kukoricát majszolva nézik végig, ahogy ezek lerendezik egymást. Mondjuk egy elszabadult, félresiklott békemenet csúcspontján. Mert bármennyire sötéten is látom a jövőt, azt azért észrevettem, hogy sokan kezdik a csipás szemükön keresztül érzékelni, hogy nem igazán a történik a valóságban, amit mondanak, vagy elbáboznak neki. Az árak továbbra is az egekben, az egészségügy már félvállon fekszik az oktatás mellett a tatamin, ahova a ketrecharcos Jézus Viktor birkózta le őket, és már a csok és a babaváró és az egész családtámogatási hókuszpókuszt is megszüntették eddig ismert formájában."
kolozsvaros.com/2023/06/25/az-lo-amelyikre-feltette-az-orszagot-kiesni-latszik-a-derbibol/
jáger laszló
USA,Ukrajna,Oroszország!!!
Neked melyik a szíved csücske a 3-ból!!!???
Melyik a békepárti és melyik a háborúpárti!!??Hát nehéz a választás az biztos!!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
@Maccskatöcs: 'ha szarul megy az országnak akkor nekem is szarul fog menni és fordítva, ha nekem szarul megy akkor az országnak is szarul fog menni.'

A baj csak az, hogy viktorbán pont így elmélkedik: ha nekem jól megy akkor az országnak is jól megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.