Jámbor András munkatársának élettársa hosszabb időt töltött külföldön és dolgozott abban az innsbrucki kávézóban, amit az osztrák belügyi szervek évek az Antifa-aktivisták gyülekezőhelyeként tartanak számon. Korábban Dobos Krisztina gyanúba keveredett a Budapesten négy napon át zajló, az Antifa által elkövetett brutális embervadászat kapcsán. Az ügyben az alibit akkor az azóta már öngyilkosságot elkövető élettársa biztosította.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
És és ? Majd az ablakpucoló fitymakrotáliás vászoncseléd felmenti mint budiházit.
Oszt egál.
:):)
Eladott Ország
"Jámbor András munkatársának élettársa" és ehhez mi köze Jámbor Andrásnak. Legfeljebb annyi, hogy Jámbor András nem fideszes. Ha egyik nagyanyámnak f@sza lett volna , akkor most 3 nagyapával büszkélkednék. És ha gatyát húzunk a templom tornyára, akkor az lesz a legnagyobb legény a faluban.
Eladott Ország
A baloldalt csak a hatalom érdekli...ja bocs ezt nem ide. A fény az alagút végen az a vonat. " Ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna, akkor ő lett volna a villamos. A politikában a pillanatot kell uralni" (Orbán Viktor)
Orbánék nagy kérdése 2022 előtt: lehet-e örökké uralni a pillanatot?
assets.4cdn.hu/kraken/7ersecGHYQsUUyHQs-xl.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.