Csak akkor foglalkoztak azzal amit Helge B. mondott, amikor 2017-ben újra megkereste a rendőrséget.

Madeleine-ügy: Egy évvel a kislány eltűnése után is szólt a koronatanú, csak nem vették komolyan

A rendőrség a Madeleine-ügy egy bűnügyi helyszínén, a portugál Praia da Luz közelében. FILIPE AMORIM / AFP

A férfi, akinek a tippje alapján meggyanúsították Christian B.-t Madeleine McCann 2007-es elrablásával, azt nyilatkozta, már 2008-ban bejelentést tett a rendőrségen, és megadta Christian B. nevét, de a nyomozók nem hívták vissza – írja a Telex a Guardianra hivatkozva. Helge B. szerint csak akkor vették őt komolyan, amikor a kislány elrablásának tizedik évfordulóján ismét telefonált.

A német Helge B. a Bildnek azt mondta, onnan ismeri Christian B.-t, hogy a 2000-es évek elején több piti bűncselekményt is együtt követtek el Portugáliában. Elmondása szerint 2005-ben egy barátjával betörtek Christian lakókocsijába, ahol olyan videokazettákat talált, melyeken Christian B. szexuális erőszakot követ el. Christian B. az egyik ilyen bűncselekménye miatt ül börtönben jelenleg is.

Helge B. szerint legközelebb 2008-ban találkoztak. Christian megkérdezte, nem akar-e visszamenni vele Portugáliába, mire ő ellenvetésként a Madeleine-ügyet hozta fel. Amikor megjegyezte, nem érti, hogy tűnhetett el nyomtalanul a gyerek, Christian állítása szerint azt mondta:

Nem sikított.

Helge visszaemlékezése szerint Christian arcáról lerítt, hogy észrevette az elszólást. Másnapra el is tűnt a férfi, Helge ekkor tette első rendőrségi bejelentését.

Forrás: Telex.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: nálatok nem úgy szokott lenni,hogy míg meg nem találják az áldozatot és a tettest?
csak úgy....
@KisTehen: te szervilis gyogyós, akkor minden mint 0rbanisztánban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.