Konspirált környezetben, a washingtoni Capitoliummal szembeni parkban, lépcsőn ülve tárgyalt a Világbank képviselője Bedő Dáviddal és Orosz Annával, a Momentum politikusaival. Vajon mi az, amiről ilyen diszkréten kellett egyeztetniük? A két országgyűlési képviselő rendkívül aktív közösségi oldalain, de említést sem tettek a fedősztorinak tűnő delegációs utazásról, melyet a George Soroshoz kötődő Open World Program finanszírozott. Az elhallgatásról viszont a jelek szerint nem egyeztettek két útitársukkal: a DK „árnyékminiszterével”, Barkóczi Balázzsal és a Jobbik országgyűlési mamelukjával, Balassa Péterrel (aki az ottani Legfelsőbb Bíróság elnökével való találkozója után is keveri a törvényhozói és a törvénykezői hatalmi ágat). Ők ugyanis bejegyzéseket és csoportképeket is közzétéve elárulták, Washingtonban kongresszusi képviselőkkel találkoztak egy bizonyos magyar delegáció tagjaként. Némi internetes keresés nyomán kiderítettük, hogy az amerikai tartózkodást a Vermont...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Előre menekültek a dollárbaloldalazással... most majd ujjal mutogatnak hogy ugye-ugye megmondtuk a CIA Majdant csinál a Kossuth térből. Üssétek a qrva anyjukat! Egyetlen percig se legyen nyugtuk. Forduljon már végre rá a nyugat erre a szarrágó, korrupt, áruló bagázsra. Én a biztonság kedvéért már most tolmácsot kérnék, még a román cigó is az angol nyelvtudására. Borsodi zsákfalu döngölt padlós kocsmályában pedig éljenzik Orbán királyt, hogy már az amcsik ellen harcol. És nincs kegyelem az amerikai férgeknek. Mennek a kokik és sallerek. Max annyiban kellemetlen nekik, ha oda mentették a lopott vagyonukat, mint a kuszaszemű fia a lakásvásárlásával, de hát nem oszt nem szoroz, majd vesznek egy másikat Marbellán, ott úgyis maffiózók fektetnek be. Csak azt kérem President, Bident, hogy Vajna Timikét nehogy kitíccsák’! Ez a nárcisztikus idióta barom azt hitte ő fingja a passzátszelet, de csak hasznoshülye volt Moszkvában meg Berlinben is. Tompikáék már a 90-es években a delaware-i offshorokba tolták a pénzt. Geciék szopóágra kerültek , a ruszkik és az amcsik is szopatják a felcsúti tolvajt rendesen, és még Brüsszel is. - Nyugi, a türktanács mellettünk áll. Mellettük meg a lovaik.- Íme ők: Kelet-Nyugat együttműködés, erre van most szükség! Üzbegisztán elnöke Budapesten
www.facebook.com/photo/?fbid=633360058257291&set=pcb.633360128257284
colibri
Oszt kinek mi köze hozzá?? Arról lehet tudni, hogy kakadu kikkel miről tárgyal, miket üzletel? Orbánc és a fél kormány állandóan keletre repked, felszedte már a létező összes hitelt, amióta nincs eus pénz, ha végre kormányváltás lenne, akkor tudódna ki, hogy fűnek-fának mennyivel vagyunk eladósodva!
balos
@Eladott Ország: Amióta van nyilas és vármegyei szarispán jól megél a durbincs nevű júdás geci!Már a családját is bevitte a geci seggibe,hogy melegen tartsa őket is!A szjózsi seggére "alapoznak" a régi fartúrók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.