Az orosz agresszió becsődölt a harctéren. A különleges katonai hadművelet, ami az orosz vezetés szerint 1-2 hétig tartott volna, már több mint 520 napja tart. Ukrajna egyre erősebb lesz, a háború pedig fokozatosan visszatér Oroszország területére: a katonai bázisaira és a háború jelképes központjaira egy teljesen igazságos, elkerülhetetlen és természetes folyamat részeként - fogalmazott Zelenszkij.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Úgy kezdődött, hogy visszaütött...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@KisTehén: A polgári lakosságot, a házakat, a városokat és falvakat, azokat szétbombázták, mert mást nemis tudnak. Csak a szőnyegbombázáshoz értenek.

Attól lesznek erősebbek, hogy a saját hazájukat védik te marharépa. Az oroszok minden egyes gazsága csak erősíti a hazájuk hősies védőit, nem úgy mint a te tetű putyinod aki a húsdarálóba hajtja a polgárait megdögleni a semmiért.
izéke
@Peller Anikó: mondhatod ezt egy marhának ;)))
Dr. Proktor
@KisTehen: Ebből is látszik, hogy az orosz milyen békeszerető nép!
Már az összes szomszédját a keblére akarta ölelni, a többieket sikerült, Ukrajna viszont ellenállt a buzeránsoknak...
kereső
Ez csak "különleges hadmúvelet"- nem terrorcselekmény, és még csak nem is "háború". Valahogy el van tévedve az orosz védelmi minisztérium.
kereső
Minek nevezné az orosz védelmi minisztérium az odesszai kikötő szétbombázását- megsemmisitve több tizezer tonna gabonát? Minek nevezné az orosz védelmi minisztérium kramatorszki gyorsétterem , vasútállomás, az odesszai székesegyház. a dnyiprói lakóházak, a kijevi lakóházak, iskolák óvodák játszóterek lebombázását?? Minek nevezné az orosz védelmi minisztérium az ukrán nők megerőszakolását, gyermekek kivégzését- bucha, ipriny lakosságának kivégzését? Na, minek???Tippeket kérek!!
Peller Anikó
@kereső: nácitlanításnak a kurvaannyukat ezeknek a büdözsgeci putyinszopó rohadék gazembereknek, mega román hegyibunkó parasztoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.