Sokkoló felfedezést tettek a hatóságok egy kaliforniai kisvárosban – írta meg a Dívány.

Génmódosított állatok, több mint húszféle fertőző vírus – titkos Covid-labort találtak

Illusztráció: Pixabay

Az ügy tavaly decemberben robbant ki, amikor is az épület a hatóságok látókörébe került. Nem sokkal később fény derült arra, hogy egy kínai cég, a Prestige Biotech engedély nélkül működtetett egy laboratóriumot a helyszínen, azzal a céllal, hogy diagnosztikai vizsgálatokat végezzenek.

Márciusban pedig kiderült, hogy az illegális laborban feltehetően fertőzőképes anyagokat, kísérleti állatokat és testnedveket kezeltek.

A Dívány szerint júliusban megtisztították a helyszínt a fertőző anyagoktól, de a legsokkolóbb csak ezután érkezett. HIV, Covid, chlamydia, rubeola, malária és még nagyjából tizenötféle fertőző anyag mintáját találta a helyszínen az FBI és az amerikai járványhivatal.

Az illegális labor kísérleti állatokkal is dolgozott: több száz egeret találtak, melyeket magukra hagytak. A feltételezések szerint az állatokat génmanipuláció útján arra fejlesztették, hogy könnyen elkapják majd terjesszék a koronavírust.

Forrás: Dívány

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
mi lesz akkor ha az is kiderül,hogy az illegális kínai "kutatók" magyar útlevéllel rendelkeznek? - kínai letelepedési kötvényes magyarok? ebbü bajlesz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...nem kaliforniában hanem ukrajnában, nem kínaiak hanem a nyugati nagyhatalmak...
csak úgy....
mi lesz akkor ha az is kiderül,hogy az illegális kínai "kutatók" magyar útlevéllel rendelkeznek? - kínai letelepedési kötvényes magyarok? ebbü bajlesz...
Nyírfa
@csak úgy...: 12.17

Nemzetközi botrány, egyben Orbán vége.
csak úgy....
@Csizmás Kond: @Shikari: a kettö mindenttudó elmebeteg ütödött! :)
0rbán elbutított majmai!
Nyírfa
@csak úgy...: 12.38

Idő kérdése, de megtörténik. Holnap? Holnapután? Idén? Jövőre? Már tegnap késő lett volna, de a törvény az törvény: mindennek megvan a maga helye és ideje, a kezdete és a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.