Vlagyimir Putyin orosz elnök az egyik propagandistájának adott interjút kedden.

„Undorító helyzet” – Náci beszéddel lelkesítette híveit az exkommunista Putyin

Kénytelen egyre durvábbakat mondani. Forrás: Pixabay

Putyin azt mondta, hogy „a nyugati vezetők egy zsidó származású embert tettek Ukrajna élére", hogy elfedjék a kormány „emberellenes természetét" – írja a 444.

Ez egy rendkívül undorító helyzetet teremt, amelyben egy zsidó fedezi a nácizmust és dicsőíti azokat, akik a holokausztot vezették Ukrajnában

- mondta Putyin. „Izrael egyszerű polgárai mindenkinél jobban megértik ezt. Nézzék meg, mit mondanak az interneten" – idézi a Meduza.

Oleg Nyikolenko, az ukrán külügyminisztérium képviselője később kommentálta Putyin kijelentéseit. A Facebookon ezt írta:

Putyin krónikus ragaszkodása az ukrán elnök etnikai hátteréhez az orosz elitben mélyen gyökerező antiszemitizmus újabb megnyilvánulása. Felszólítjuk a világot, hogy határozottan ítélje el az orosz elnök antiszemita megjegyzéseit. A modern világban nem lehet helye az etnikai alapú gyűlöletnek.

Forrás: 444, Meduza, Facebook
Fotó: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Maccska: Nono! A kecskebaszók a Prosti Srácok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Nyírfa: nem zsidóztam csak ténymegállapítás volt! sosem cigányozok,niggerezek és nem is zsidózok!
Abramovics is belefolyik az orosz–ukrán tárgyalásokba, úgy tudni, Putyin döntött így. (Wikipédia. Zsidó származású orosz milliárdos, üzletember)
www.eszakhirnok.com/2022/03/27/abramovics-is-belefolyik-az-orosz-ukran-targyalasokba-ugy-tudni-putyin-dontott-igy/
a többit keresd meg te! ;)
Nyírfa
@csak úgy...: 18.27

Nem keresem! Senkinek nem érdekel a származása, a vallása, a hite, csak az, hogy milyen ember!
No. Nem zsidóztál, csak megállapítottál egy tényt, amely nem válna sem közérdekűvé, sem közismertté, ha nem lenne igény a felderítésére és a számon tartására és a megírására.
Figyelem, figyelem, xy: zsidó!!!
csak úgy....
@Nyírfa: az közismert,hogy a zsidók nem buta emberek, ezt már az okos középkori királyok is fölismerték és hasznosították az országuk javára fordították az értelmüket, a buták pedíg üldözték öket ! -ez így megy mióta a világ világ!
Nyírfa
@csak úgy...: Nekem nem kell elmagyarázni a zsidóság történelmének alakulását, hogy ők valóban előre menekültek, és a kiutat a tanulásban találták meg, ezzel némileg megelőzve Lenin intelmét: tanulni, tanulni, tanulni.
Csak tudod, halálosan fáradt vagyok attól, hogy még mindig itt tartunk, hogy már megint ez zúdul ránk: a zsidók!
Hogy ostobák, elfajultak, szellemileg, érzelmileg korcsok ütik újra a zsidó- meg a cigány-vasat, az is égbekiáltó, de, ha értelmes, egy kicsit is értelmes ember veszi a szájára, azzal már nem tudok mit kezdeni, csak a kiábrándultság marad.
Nem ragozom, ennyi.
kakukkmadár
@Őrnagy: Kiváló leírás minden haszonleső emberről, legyen az zsidó vagy nem zsidó. Ezen az alapon ki lehetne irtani bármelyik nemzet nagytőkéseit! Ugye például jelenleg fidesz haverokat. A kiirtott milliók között mutatóba is alig akadt a leírás szerinti, volt viszont a sarki füszerestől a vízszerelőn keresztül a könyvelőig mindenféle. És nagyon sok háztartásbeli asszony, gyerek, csecsemő. A hab a tortán, hogy a holokauszt után Európában zsidókérdést emlegetni nem csak szégyenletes, hanem teljesen okafogyott is. Undorító politikai uszítás a nem létező emberek emléke ellen.
Nyírfa
@kakukkmadár: 00.09

Végre egy emberi hang.
A Kádár-érában csak egymás között suttogtak az emberek, ki zsidó és ki nem az, de a rendszerváltás a felszínre engedte az addig úgy- ahogy kordában tartott előítéleteket. Volt bő negyven év, amíg a homokba dughattuk a fejünket, nem kellett szembesülni, konfrontálódni a földlakók legaljával. De most előbújtak mint a patkányok a csatornákból, és nemcsak itthon.
Érvekkel nem lehet hatni rájuk, csak a saját tapasztalataikon keresztül képesek egyről a kettőre jutni, például olyan élethelyzetek által, amelyekben őket veti ki magából a társadalom. Akkor sem mindegyikük vonja, vonná le a konzekvenciákat, de legalább van, lenne esély a fejlődésükre.
Számukra a diszkrimináció eszköz, problémamegoldó stratégia, és úgy hat mint a drog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.