Larry C. Johnson szerint ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium. A Magyar Nemzet által szemlézett beszélgetésben Larry C. Johnson egykori CIA-elemző egyenesen azt állította: az USA külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba, a cél pedig egyértelműen Orbán Viktor megbuktatása volt. „Orbán Viktor nem tipikus jelenség az Európai Unióban, mert vallásos, konzervatív és mert nem akarta megnyitni Magyarország határait az illegális bevándorlók áradata előtt” – idézte a lap Larry C. Johnsont, aki szerint ezért az USA és több európai ország is komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy megszabaduljanak tőle. Azon felvetésre pedig, hogy ezek szerint a CIA képes érdemben befolyásolni külföldi országok választásainak az eredményét, közölte: „ráadásul nem is a titkosszolgálat avatkozott be, hanem az amerikai külügyminisztérium.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@durbincicus: nem mondd azt, hogy megpróbáltál gondolkodni... Mivel?...
kereső
Ez a hivatkozott egyén az 1990-es évek elején volt CIA ügynök, most meg már jó ideje Moszkvában tengeti az életét, és onnan avatkozik be a magyar belügyekbe. Na erről ennyit- meg a vadhajtások nevű trágyadomb hitelességéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.