Jogsértésnek nevezte a magyar, lengyel és szlovák döntést a spanyol mezgazdasági miniszter. Luis Planas Puchades szerint a három állam nem teheti meg, hogy egyoldalúan kizárja az ukrán gabonát a piacaikról. A miniszter az Európai Bizottságtól kéri, hogy intézkedjen az ügyben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
"a három állam nem teheti meg, hogy egyoldalúan kizárja az ukrán gabonát a piacaikról"

cserébe a ukrajna is kizárhatja ennek a 3 országnak a gabonáját
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Shikari: Ha nem éheznek az afrikaiak, akkor nem akarnak Spanyolországba menekülni, és akkor nem lesznek illegális migráncsaik, pedig ez most Európa nagy célkitűzése, amelyhez igyekezniük kell igazodni!
Shikari
@Őrnagy: A természet eddig is megoldotta Afrika problémáit, nem kell beleavatkozni. Géppuskákat a határra, ide nem kell egy sem ezekből!
rakitics41
@Shikari: Látod nem csak én hanem Spanyolország is jogsértőnek ítéli a három eus ország intézkedéseit amivel kizáraj az ukrán gabona szállítását.Szerintem biztos van olyan szabály aminek a betartásával ki lehet kerülni az eus megállapodást, úgy hogy abból ne legyen hátránya az országnak, csak hát azt be kellene tartani.
Őrnagy
@Shikari: Majdnem egyetértek, de mégse, bár kaptál egy lájkot az ötletre. Nem kell kilépnünk, mert akkor legalább 10 ország ugrik azonnal a torkunknak, a többit pedig kényszerítik, hogy ránk ugorjanak. Az unió 15 éven belül úgyis összeomlok magától! Érdemesebb kivárni az összeomlást, mint kilépni!
Shikari
@Őrnagy: Ez se rossz ötlet! Viszont akkor konzekvensen nemzetiségi politizálást kéne vinni és többet vétózni eszement ötletekre.
A veszélye az, hogy az Eu az összeomlásakor magával ránt bennünket. Ha kilépnénk, már kiépíthetnénk az új kapcsolatainkat. Pénzt így sem kapunk. Az Eu felé a kivitelünk csökken. A multik a hihetetlen haszon miatt vannak csak nálunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok