Eva Kaili, az Európai Parlament egykori baloldali alelnöke, a brüsszeli korrupciós botrány egyik főszereplője, akit decemberben tartóztattak le és vádoltak meg korrupcióval, most merész jogi fordulattal akarja megbuktatni a teljes nyomozást, azzal érvelve, hogy a rendőrség és a kémszolgálatok törvénytelenül jártak el, amikor nyomoztak utána. Kaili ügyvédjeinek több hónapig tartó munkájának kedden reggel 9 órakor lehet eredménye, a brüsszeli igazságügyi palotában, ahol a szövetségi ügyész ülést hívott össze a jogi kifogás mérlegelésére − írja a Politico brüsszeli hírportál.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
csak nem 0rbán súgott a csajnak, hogy az ilyesmit miként lehet megúszni,mert ö ebben profi?!
Clavigo
@csak úgy...: Fárkás Flóri like- olja a témát...
namihami
Lopott? Meg kell büntetni! Igen, ez a helyes út!
De, akkor meg kellene vizsgálni azt is, hogy, ha pl egy ""üzletembert"" csaláson érnek, ne lehessen menekülőút az, hogy az apósa kifizeti helyette közpénzből a lopása összegét! Persze, ez csak egy ötlet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.